Alternatifbank Yönetim Kurulunda Görev Dağılımı - Son Dakika
Ekonomi

Alternatifbank Yönetim Kurulunda Görev Dağılımı

Alternatifbank'ta yönetim kurulu görev dağılımı yapıldı.

10.04.2014 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alternatifbank'ta yönetim kurulu görev dağılımı yapıldı. Tuncay Özilhan Yönetim Kurulu Başkanı, Andrew Charles Stevens Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görevlendirilirken, Genel Müdür ve yönetim kurulu üyesi Meriç Uluşahin Kredi Komitesi'nde ve Yönetim Kurulu İcra Komitesi'nde yer aldı.

Alternatifbank'tan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan yazılı açıklamada yönetim kurulu görev dağılımı hakkında bilgi verildi. Buna göre Alternatifbank, 9 Nisan 2014 tarihli Yönetim Kurulu kararı çerçevesinde Tuncay Özilhan Yönetim Kurulu Başkanı, Andrew Charles Stevens ise Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak belirlendi. Meriç Uluşahin yönetim kurulu üyesi ve Genel Müdür olurken, diğer yönetim kurulu üyeleri ise şöyle oldu:

"Mehmet Hurşit Zorlu, İpek Nezahat Özkan, Nicholas Charles Coleman, Abdulaziz Abdulla Al Ghorairi, Fahad Abdulrahman Badar, Didem Çerçi, Izzat Dajani, Bahattin Gürbüz, Kemal Semerciler, James Joseph Kneller."

Kredi Komitesi Başkanlığı'na Bahattan Gürbüz getirilirken, Didem Çerçi, Meriç Uluşahin asil üye, İpek Nezahat Özkan, Mehmet Hurşit Zorlu yedek üye oldu. İpek Nezahat Özkan Başkanlığı'ndaki Yönetim Kurulu İcra Komitesi'nde ise Andrew Charles Stevens, Mehmet Hurşit Zorlu ve Meriç Uluşahin üye olarak yer aldı.

Bu arada Alternatifbank'tan KAP'a yapılan diğer bir açıklamada, Müge Öner'in Alternatifbank'ın 9 Nisan 2014 tarihli yönetim kurulu kararı çerçevesinde BDDK onayına tabi olmak üzere 1 Mayıs 2014 tarihi itibarıyla CFO ve Genel Müdür Vekili olarak atanmasına karar verildiği bildirildi. Açıklamada, Öner'e B Grubu 1. Derece imza yetkisi verildiği vurgulanarak, "25 Nisan 2011 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile Genel Müdür Vekili olarak atanan Ticari Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Öztürk'ün Genel Müdür vekilliği görevi de devam etmektedir" denildi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Alternatifbank Yönetim Kurulunda Görev Dağılımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement