Altın Tekmeler Rakipleri Dize Getirdi - Son Dakika
Yerel

Altın Tekmeler Rakipleri Dize Getirdi

Altın Tekmeler Rakipleri Dize Getirdi

Mamak Belediyesi Spor Kulübü Tekvando Takımı, Yıldızlar Tekvando Ankara Kupası’nda 3 altın kupayı evine götürdü.

29.11.2015 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediyesi Spor Kulübü Tekvando Takımı, Yıldızlar Tekvando Ankara Kupası'nda 3 altın kupayı evine götürdü.

Mamak Belediyesi Spor Kulübü Tekvando Takımı, 15 Kasım'da Ankara İsmet Iraz Spor Salonu'nda gerçekleşen Yıldızlar Tekvando Ankara Kupası'nda 3 altın kupayı evine götürdü. Tüm sikletlerde heyecanlı ve çekişmeli geçen maçın sonunda takım sporcularından Fatma Maria Koç, Aydın Okatar ve Mehmet Yürür Ankara Şampiyonu oldu. Sporcuları başarılarından dolayı tebrik eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak'ta spora ve sporcuya yönelik yaptıkları yatırım ve planlı çalışmanın meyvelerini topladıklarını ifade etti.

"SPORUN HER DALINDA BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYORUZ"

Akgül, "Sporun her dalında başarıdan başarıya koşuyoruz. Takımlarımız voleyboldan haltere, tekvandodan boksa her branş da madalya kazanarak göğsümüzü kabartıyor. Hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Mamak'ta tekvando sporuna ilginin büyük olduğunu kaydeden takım antrenörü Sezai Yalçın ise, "Ankara geneli ve ülke genelinde katıldığımız yarışmalarda en güzel şekilde bölgemizi temsil ediyor ve aldığımız derecelerle başarı çıtamızı yükselterek milli takıma sporcu yetiştirmeye devam ediyoruz. Bizleri her zaman destekleyen Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Başarıların devamını sağlamayı hedeflediklerini anlatan Yalçın, bünyelerindeki kaliteli sporcuları arttırmak istediklerini belirtti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altın Tekmeler Rakipleri Dize Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement