Altınordu, 1 Puandan Mutlu - Son Dakika
Güncel

Altınordu, 1 Puandan Mutlu

Altınordu, 1 Puandan Mutlu

ALTINORDU teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Adana Demirspor deplasmanından alınan 1 puanın kendileri için galibiyet kadar önemli olduğunu söyledi.

18.09.2016 14:20

ALTINORDU teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Adana Demirspor deplasmanından alınan 1 puanın kendileri için galibiyet kadar önemli olduğunu söyledi.

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan'ın, 1-1 biten Bandırmaspor maçı sonrası kendi oyuncuları için, "Miskin, silik, korkak" gibi ifadeler kullanıp, "Devre arasında hepiniz gidin" mesajı vermesinin ardından kırmızı lacivertli ekip Adana Demirspor'la deplasmandan 2-2'lik skorla 1 puan aldı. Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, "Bu beraberlik galibiyet kadar değerli" dedi. Adana Demirspor karşısında iki kez geriye düşmelerine rağmen pes etmediklerini dile getiren Eroğlu, sergilenen futbolun gelecek için kendisine umut verdiğini söyledi.

Maçtan sonra bir gazetecinin, "Başkan Özkan bu futbol için ne der?" sorusuna, "Herhalde teşekkür eder" yanıtını veren genç teknik adam, "İlk yarının son dakikalarında yediğimiz golle 2-1 geriye düştük. Ancak bu durum moralimizi bozmadı, tersine daha da hırslandık. Devre arasında futbolcularıma onlara olan inancımı anlattım. Aynı futbolu sürdürmemiz gerektiğini söyledim. Adana'dan tarihi bir skorla dönebilirdik. İyi futbol oynadık, ancak son vuruşlardaki beceriksizliği üzerimizden atamadık. Altınordu bu ligde her takımı yenebilir" dedi.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu, 1 Puandan Mutlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement