Altınordu-Antalyaspor Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Altınordu-Antalyaspor Soyunma Odaları

Altınordu teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, 3-1 kazandıkları Antalyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Karşılaşmanın zor geçeceğini biliyorduk. Karşımızda bu ligin üstünde futbolcuları olan bir takım vardı.

08.11.2014 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altınordu teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, 3-1 kazandıkları Antalyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Karşılaşmanın zor geçeceğini biliyorduk. Karşımızda bu ligin üstünde futbolcuları olan bir takım vardı. İlk yarıda istediğimiz oyunu tutturamadık, kırılma anları oldu. Oyuncularıma maçtan önce 90 dakika boyunca tempoyu yüksek tutarsak maçı kazanacağımızı söylemişti. İkinci yarı performansımızı artırdık, 3 gol bulduk, 1 de penaltı kaçırdık. Geçen haftaki Adanaspor maçından sonra lig bizim için yeniden başlıyor demiştim, bu maçta o sözümüzü tuttuk. Futbolcularımı kutluyorum" dedi.

Antalyaspor teknik direktörü Engin Korukır ise Altınordu'yu tebrik ederek, "İkinci yarıda bireysel hatalarımızı değerlendirdiler. Hakem ilk yarıda bir penaltımızı vermedi. Maçın ikinci yarısındaki futboluyla rakibimiz galibiyeti daha çok hak etti. İlk yarıda performansımız iyiydi, ikinci yarıda takımımı beğenmedim" diye konuştu. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu-Antalyaspor Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement