Altınordu'da Hedef 3 Puan - Son Dakika
Güncel

Altınordu'da Hedef 3 Puan

Altınordu\'da Hedef 3 Puan

Ptt 1'inci Lig'de pazar günü evinde lider Adanaspor'la karşılaşacak Altınordu'da son hazırlıklar yapılırken, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, sahaya mutlak galibiyet için çıkacaklarını söyledi.

11.03.2016 11:30

Ptt 1'inci Lig'de pazar günü evinde lider Adanaspor'la karşılaşacak Altınordu'da son hazırlıklar yapılırken, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, sahaya mutlak galibiyet için çıkacaklarını söyledi.

Son 4 maçta galip gelemediklerini hatırlatan teknik adam, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, "Son 10 haftaya giriyoruz. Adanaspor maçı bizim için çıkışın başlangıcı olacak. Her şeyimizle 3 puan için mücadele edeceğiz. İyi futbolla kazanmak istiyoruz" dedi.

Zirvede yer alan rakibin kaliteli bir kadroya sahip olduğunu dile getiren Eroğlu, "Adanaspor disiplinli ve sistemli bir ekip. Son haftalarda yakaladıkları çıkışla bunu gösterdiler.

Ancak onların ne yapacağı önemli değil. Biz her takımı yenebilecek güçteyiz.

Rakibimizle ilk yarıda deplasmanda oynadığımız maçı kazanmıştık. Yine yenmek için oynayacağız" diye konuştu. Altınordu'da sağ bek Uğur Arslan'ın cezasının sona ermesiyle kadroda eksik kalmadı.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu'da Hedef 3 Puan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement