Altınordu Evinde Güldü - Son Dakika
Spor

Altınordu Evinde Güldü

Kayseri Erciyesspor’u 4-2 mağlup eden Altınordu’da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, “Toplayacağımız 50 puan belki bizi Play-off’a yaklaştırır” dedi.

23.04.2016 17:21

Kayseri Erciyesspor'u 4-2 mağlup eden Altınordu'da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, "Toplayacağımız 50 puan belki bizi Play-off'a yaklaştırır" dedi.

PTT 1. Lig'in 31. hafta maçında düşme hattında bulunan Kayseri Erciyesspor'u konuk eden Altınordu, rakibini 4-2'lik skorla geçti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Bu maçı kazanmak istiyorduk. Kayseri Erciyesspor'un durumu belli, uzun zamandır kazanamıyorlar. Ama bugün biz sezonun en kötü başlangıcını yaptık. Çok erken bir gol yedik. Bu bize yakışmayan bir goldü. Ondan sonra oyunun kontrolü sürekli bizdeydi" dedi.

İkinci yarı hedeflerinin gol yemeden skoru arttırmak olduğunu ifade eden Eroğlu, "Pas yapıp oyunu yönlendirme amacındaydık. Pozisyonlara girdik ama değerlendiremedik. Futbolcularımız o öz güveni sahada hissettikten sonra skor 4-2 oldu. Haftalar önce bu galibiyetleri almamız gerekiyordu" diye konuştu.

Kalan 3 maçı da kazanıp ligi bitirmek istediklerini anlatan Eroğlu, "Toplayacağımız 50 puan belki bizi Play-off'a yaklaştırır. Elimizden gelen her şeyi yapıp, son 3 haftada maçlara kazanmak için çıkacağız" ifadelerini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Altınordu Evinde Güldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement