Altınordu, Hatasız Devam Etmek İstiyor - Son Dakika
Yerel

Altınordu, Hatasız Devam Etmek İstiyor

Teknik direktör Eroğlu: "Eyüpspor karşısında aldığımız galibiyet avantajımızı korumamızı sağladı"

16.03.2014 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Eyüpspor'u 2-1 yenerek liderliğini sürdüren Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Eyüpspor karşısında aldığımız galibiyet avantajımızı korumamızı sağladı" dedi.

Eroğlu, yaptığı açıklamada, Eyüpspor maçının zor geçtiğini ancak kazanarak önemli bir engeli aştıklarını bildirdi. İstanbul Güngörenspor mağlubiyetinin ardından hafta içinde yapıkları çalışmalarla takımın kısa sürede toparlandığını belirterek, şunları kaydetti:

"Bir haftayı, moral motivasyonumuzu artırıcı çalışmalara ayırdık ve bunun da karşılığını aldık. Beklediğimiz gibi zor bir maç oldu. Kazanmak ise avantajımızı korumamızı sağladı. Maçın ikinci yarısında skoru korumaya yönelik bir futbol oynadık ama yine de oldukça fazla pozisyon bulduk. Fakat son paslarda etkili olamayınca skoru değiştiremedik. Genç bir ekip olduğumuz için oyunun bazı bölümlerinde stres yaşayabiliyor ve oyundan düşüyoruz. Bu, Eyüp karısında da zaman zaman yaşanmasına rağmen kazanmasını bildik. Ligde artık gerçekten çok zor haftalara giriyoruz.  Yolumuza hatasız devam etmek istiyoruz."

Haftayı 57 puanla lider tamamlayan Altınordu, 22 Mart Cumartesi günü deplasmanda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a konuk olacak. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Altınordu, Hatasız Devam Etmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement