Altınordu-Kardemir Karabükspor Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Altınordu-Kardemir Karabükspor Soyunma Odaları

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, evlerinde 0-0 berabere kaldıkları Kardemir Karabükspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "İç sahada kazanamama sıkıntımız var. Amacımız kendi oyunumuzu rakibe kabul ettirmekti.

29.02.2016 20:28

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, evlerinde 0-0 berabere kaldıkları Kardemir Karabükspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "İç sahada kazanamama sıkıntımız var. Amacımız kendi oyunumuzu rakibe kabul ettirmekti. İlk yarıda üstünlüğü elimize alamadık, basit top kayıpları yaptık. Pas yapamadık. İkinci yarı hedefimiz topa sahip olup, gol aramaktı. Birçok girişimimiz oldu, bir türlü gol atma başarısını gösteremedik. Son vuruşlarda iyi değildik. Sürekli bu sorunun üzerine gideceğiz, pozisyona girdikçe gol atmaya başlayacağız. Bir puan da değerli" dedi.

KARDEMİR Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, "Zevkli bir müsabaka oldu. Bu maça goller yakışırdı. Altınordu örnek bir kulüp, onları kutluyorum. İlk yarıda çok fazla pozisyona girdik. Bunları atmamız gerekirdi. Bugün biraz üçüncü bölgede beceriksizdik. Kazansak lider olacaktık. Bunu telafi edeceğiz" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu-Kardemir Karabükspor Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement