Altınordu-Karşıyaka Maçından Notlar - Son Dakika
Güncel

Altınordu-Karşıyaka Maçından Notlar

Altınordu yönetimi, PTT 1. Lig'de küme düşme acısı yaşayan Karşıyaka'ya destek verdi.

13.05.2016 20:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altınordu yönetimi, PTT 1. Lig'de küme düşme acısı yaşayan Karşıyaka'ya destek verdi. Kırmızı-lacivertliler kale arkası tribününe üzerinde, "Karşıyaka'ya Süper Lig yakışır" yazılı bir pankart astı. İç saha maçlarında Altınordulu seyircileri coşturan bando, Kaf-Kaf'ın küme düşmesi nedeniyle bu kez tribünde yer almadı.

KARŞIYAKA ve Altınordu 18 kişilik maç kadrolarını tamamlayamadı. Yeşil-kırmızılıların kadrosunda 15 kişi yer aldı. Yedekler arasında kaleci Behram'in yanı sıra altyapıdan Bartu, Fehim ve Yiğit'ten oluştu. 16 kişilik Altınordu'da ise kaleci Ali Emre, Fatih, Cengiz, Barış ve Emre kulübede görev bekledi. Altınordu ilk 11'inde altyapı patentli futbolcular dikkat çekti. Şeytan'da kaleyi yine genç Erce korurken, Berk, Kerim ve Recep ilk 11'de şans buldu. Çağlar'ın yerini alan stoper Recep ilk profesyonel maçına çıktı.

ALTINORDU'da Freiburg'a transfer olan Çağlar, sakatlıkları bulunan Berkay, Uğur Arslan ve Yusuf Abdioğlu ile cezalı Arif forma giyemedi. Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, kaleci Tolgahan'ı kadroya almadı. Hafta içinde takımdan gönderilen Ahmet Arı ile Murat Yılmaz forma giyemedi. Karşıyaka'da geçen haftaki Kayseri Erciyesspor maçında ilk 11'de oynayan Can Erdem ve Diarra bu kez kadroya alınmadı.

İZMİR derbisine iki takım seyircisi de ilgi göstermedi. Karşılaşmayı 161 Altınordu, 135 Karşıyaka seyircisi olmak üzere toplam 296 kişi izledi. Altınordulu taraftarlar maçtan önce kaleci Ali Emre'ye doğum günü nedeniyle çiçek verdi. Karşıyakalı taraftarlar yedikleri ikinci golden sonra "Aşkımız armaya sizlere değil" tezahüratıyla futbolculara tepki gösterdi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu-Karşıyaka Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement