Altınordu-Manisaspor Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Altınordu-Manisaspor Soyunma Odaları

Altınordu-Manisaspor Soyunma Odaları

TFF 1'inci Lig'de evinde Manisaspor'la 1-1 berabere kalan Altınordu'da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, maçtan sonra yaptığı açıklamada 1 puana üzüldüklerini söyledi.

11.12.2016 16:02

TFF 1'inci Lig'de evinde Manisaspor'la 1-1 berabere kalan Altınordu'da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, maçtan sonra yaptığı açıklamada 1 puana üzüldüklerini söyledi. İstanbul'da yaşanan terör saldırısını lanetlediğini dile getiren Eroğlu, "Ülke olarak başımız sağ olsun. Kötü bir süreçten geçiyoruz. Umarım bu son olur" ifadelerine yer verirken, müsabakayı şöyle değerlendirdi:

"Kazanmamız gereken bir maçtı. İlk yarıda bulduğumuz pozisyonlarda son vuruşlarda başarılı olamadık. Öne geçtikten hemen sonra duran toptan bir gol yedik. Hızlı geçişlerle ikinci golü aradık ancak bir türlü gol bulamadık. Tempoyu yükseltmeye çalıştığımız anlarda rakip oyuncular sakatlık bahanesiyle yerde yatıp oyunu soğuttular. Manisaspor son dakikalarda pozisyon buldu, beraberlik için üzgünüz" dedi.

Manisaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise Altınordu deplasmanından alınan 1 puanın değerli olduğunu belirtti. İstanbul'da yaşanan terör saldırısını kınayan Karafırtınalar, "Milletimizin başı sağ olsun. Ben bunlara lanet okumaktan bıktım. Hayatta kalanlara sabır diliyorum" ifadelerine yer verdi. Maça kötü başladıklarını söyleyen Sait Karafırtınalar, "Ligin en erken golünü yiyorduk. Şans eseri bunu engelledik. Oyunda dengeyi sağlasak da kontrol Altınordu'daydı. Altınordu bu ligde ne yaptığını bilen iyi bir takım. Aldığımız 1 puan değerli. Yenilmezlik serimizi 5 haftaya çıkarmak da önemli" diye konuştu. Manisaspor'da sakatlanan kaleci İsmail'in sol el serçe parmağının kırıldığı açıklandı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu-Manisaspor Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement