Altınordu, Mersin İdmanyurdu'nu Atatürk'te Ağırlıyor - Son Dakika
Güncel

Altınordu, Mersin İdmanyurdu'nu Atatürk'te Ağırlıyor

Altınordu, Mersin İdmanyurdu\'nu Atatürk\'te Ağırlıyor

TFF 1'inci Lig'de 6 puanla 14'üncü sırada yer alan Altınordu yarın 7 puanla bir basamak üzerinde bulunan Mersin İdmanyurdu'nu konuk edecek.

14.10.2016 11:06

TFF 1'inci Lig'de 6 puanla 14'üncü sırada yer alan Altınordu yarın 7 puanla bir basamak üzerinde bulunan Mersin İdmanyurdu'nu konuk edecek.

Atatürk Stadı'nda saat 14.00'te başlayacak karşılaşmayı Çağatay Şahan yönetecek. Kırmızı lacivertli ekipte hafta içinde idmanda dizinden sakatlanan orta saha oyuncusu Muhammed forma giyemeyecek. İyileşen stoper Ozan, sağ bek Kerim ve Uğur ile orta saha oyuncusu Kenan Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu'nun görev vermesi halinde takımdaki yerlerini alabilecek.

Yayın ihalesi sorunun çözülmesinin ardından futbolseverler bu karşılaşmayı TRT Spor'dan naklen izleyebilecek. Maçın bilet fiyatları ise kapalı tribün ve misafir kale arkası tribünü 10 TL olarak açıklandı.

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, milli maçlar nedeniyle lige verilen 1 haftalık arayı çok iyi değerlendirdiklerini söyledi. Bu süreçte sakatların iyileştiğine de dikkat çeken Eroğlu, "Son 3 müsabakada pozitif futbol oynuyoruz. Bu alışkanlığı Mersin İdman Yurdu karşısında da sürdürüp, galip geleceğimize inanıyorum" yorumunu yaptı.

ANTRENMANDA SÜRPRİZ ZİYARET

Altınordu ile Mersin İdmanyurdu ile 1983-1984 sezonunda oynanan ve 4-4 sona eren maçta kırmızı lacivertli formayı giyen eski futbolcular Metin Gökalp, Raci Şengül ve Tayfun Olcay Selçuk Efes tesisleri'ndeki antrenmanı ziyaret etti.

Mersin'in son 5 dakikaya 4-2 üstün girdiği müsabakada attıkları gollerle Altınordu'ya 1 puan kazandıran Metin Gökalp ve Raci Şengül, o gün yaşadıkları heyecanı futbolcularla paylaştı. Üç eski oyuncu, futbolculara kulübün tarihini anlatırken, "Altınordu çok önemli bir camiadır. Lütfen buranın kıymetini bilin. Altınordu'da zor şartlar altında yıllarca çok güzel ve özel günler yaşadık. Ancak şimdi, Başkan Seyit Mehmet Özkan sayesinde her şey var. Sizler de Mersin İdmanyurdu maçını kazanarak Altınordu sevdalılarını sevindirin" dedi.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu, Mersin İdmanyurdu'nu Atatürk'te Ağırlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement