Altınordu'nun Korkusu Yok - Son Dakika
Güncel

Altınordu'nun Korkusu Yok

Ptt 1'inci Lig'de ilk 6 haftada 6 puan toplayan Altınordu, zirve adaylarından 14 puanlı Vartaş Elazığspor'dan çekinmiyor.

01.10.2015 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig'de ilk 6 haftada 6 puan toplayan Altınordu, zirve adaylarından 14 puanlı Vartaş Elazığspor'dan çekinmiyor. Pazar günü evlerinde oynayacakları zorlu maça galibiyet parolasıyla hazırlandıklarını dile getiren Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, "Elazığspor hücum hattında çok etkili ve ligin en golcü ekiplerinden biri. Henüz mağlubiyetleri de yok. Yabancı oyuncuları ve Serdar çok formda. Ancak rakipten daha önemlisi bizim sahada neler yapacağımız. Tempo ve mücadelemizi yüksek tuttuğumuz zaman bu ligde yenemeyeceğimiz bir takım yok. Bunun farkındayız" dedi.

Kardemir Karabükspor deplasmanında çok etkili oynamalarına rağmen gol yollarında başarılı olmadıklarını ifade eden Eroğlu, "Son vuruşlarda çalışmalar yapıp, bu eksiğimizi kapatacağız. Antrenmanlarda yaptıklarımızın meyvesini toplamaya başladık. İstikrarlı bir şekilde ilerleyeceğiz, haftalık sonuçlara göre hareket etmiyoruz. Yavaş yavaş üst sıralara tırmanacağız" diye konuştu.

Bu arada sakatlıktan çıkan sol bekler Gökhan Yılmaz ve Emre Kara'nın takımla çalışmalara başlaması teknik heyetin yüzünü güldürdü. Altınordu'da cezalı sağ bek Uğur Arslan forma giyemeyecek.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu'nun Korkusu Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement