Altınordu-Orduspor Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Altınordu-Orduspor Soyunma Odaları

Altınordu teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, 3-0 kazandıkları Orduspor maçının kendileri için 3 değil 9 puan değerinde olduğunu söyledi.

13.12.2014 16:54

Altınordu teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, 3-0 kazandıkları Orduspor maçının kendileri için 3 değil 9 puan değerinde olduğunu söyledi. Ligde 3 haftadır galip gelemediklerini hatırlatan Eroğlu, "Takımda bir moralsizlik vardı. Geçen hafta beraberliğe üzüleceğimiz Şanlıurfaspor mücadelesini kaybettik. Orduspor karşısında zeminin kötü olması oyunu da etkiledi ama farklı kazanmayı bildik. Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağımz maçlarda oynamayan isimler ve U21 oyuncularına da şans vereceğim" diye konuştu.

Altınordu mağlubiyetiyle PTT 1'inci Lig'de 4 puanla son sırada kalan Orduspor'da teknik direktör Ziya Doğan, "İşimiz zor ama pes etmeyeceğiz" dedi. Doğan, "Rakip farklı kazanmış gibi görünse de oyuna eşit başladık. Henüz 12'nci dakikada 10 kişi kaldık. Pozisyonsuz ilk yarıda yalnız 2 penaltı vardı. İkinci yarıda maça canlılık getirmek için değişiklik yaptık ama ağır zeminden iyice etkilendik. Bireysel hatadan gol yeyip ardından 9 kişi kaldık. Takımımda fizik, kondisyon ve kilo olarak futbol takımına yakışmayan isimler var" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu-Orduspor Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement