Amatör Maçta Arbede - Son Dakika
Güncel

Amatör Maçta Arbede

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Adıyaman 1954 Spor ile Kahtaspor maçı Taraftarların kavgası Saha içinde futbolcuların da dahil olduğu kavga Saha dışında polisin taraftara müdahalesi Polisin biber gazı ile müdahalesi Biber gazından etkilenenler Adıyaman'da amatör maçta arbede Bölgesel Amatör Ligi'ne yükselme maçının ardından çıkan arbedede 2 polis memuru yaralandı Adıyaman'da amatör futbol maçının ardından çıkan arbedede 2 polis memuru yaralandı.

30.04.2016 22:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Adıyaman 1954 Spor ile Kahtaspor maçı

Taraftarların kavgası

Saha içinde futbolcuların da dahil olduğu kavga

Saha dışında polisin taraftara müdahalesi

Polisin biber gazı ile müdahalesi

Biber gazından etkilenenler Adıyaman'da amatör maçta arbede

Bölgesel Amatör Ligi'ne yükselme maçının ardından çıkan arbedede 2 polis memuru yaralandı

Adıyaman'da amatör futbol maçının ardından çıkan arbedede 2 polis memuru yaralandı.

Bölgesel Amatör Ligi'ne (BAL) yükselme maçında Adıyaman 1954 Spor ile Kahtaspor, Atatürk Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen maç, 1-1 beraberlikle sona erdi.

Penaltılara gidilen müsabakada Adıyaman 1954 Spor, Kahtaspor'u 9-8 yenerek BAL Ligi'ne yükseldi. Maçın ardından Kahtasporlu bir futbolcu, Adıyaman 1954 Spor Teknik Direktörü Talat Özden'e sahanın içinde saldırdı.

Maçta görevli polislerin sonlandırdığı arbedede 2 emniyet mensubu yaralandı.

Çevik kuvvet ekipleri, stadyumun dışında bekleyen, uyarılara rağmen ayrılmayan taraftarları tazyikli su ve biber gazıyla müdahale ederek dağıttı.

Uzun süren arbedede gazeteciler de biber gazından etkilendi.

Amatör Maçta Arbede
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Amatör Maçta Arbede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • taha: Haber biraz yalani var bende nacta idim mac sonunda olaylar oldu ama seyirci cikarken olayi cevik kuvvet buyuttu olayi seyirci sahayi bosaltirken stadta cikan cevik kuvvet polisi buyuttu cevik kuvvet amiri diye rutbe takan sahiz gelen gidene vuruyordu o rutbeyi takmis kendini birseu saniyor gibi adaam giitti havani diyarbakirda atta goreyim seni o sahis yuzunde halkla polis karsi karsiua geldi birde rutbe vermisler ona boyle yaparsaniz halk sizekarsi birsey yapmazsa tabiki daga cikar sizin gibi devlet gorevlilerin yuzunde millrt daga cikiuor 0 2 Yanıtla

Advertisement