Amatör Spor Haftası - Son Dakika
Yerel

Amatör Spor Haftası

Ankara Vali Yardımcısı Seyman ve beraberindeki heyet Anıtkabir'i ziyaret etti.

17.10.2014 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Vali Yardımcısı Mehmet Seyman ve beraberindeki heyet, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hayata geçirdiği "Amatör Spor Haftası" etkinlikleri kapsamında Anıtkabir'i ziyaret etti.

Vali Yardımcısı Seyman'ın başkanlığındaki heyette, Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhan Başoğlu, Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Kandazoğlu, kulüp yöneticileri, antrenörler ve sporcular yer aldı.

Seyman ve beraberindeki heyet, Aslanlı Yol'dan yürüyerek Atatürk'ün mozolesine geldi. Mozoleye çelenk koyan Seyman, saygı duruşunun ardından Misak-ı Milli Kulesi'nde Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.

Vali Yardımcısı Seyman, Anıtkabir Özel Defteri'ne şunları yazdı:

"Amatör Spor Haftası vesilesiyle bir daha huzurunda olmaktan onur duyuyoruz. Türk gençliği başkentte Türk sporunu onlara bıraktığın ruhla layık olduğu seviyeye taşıma mücadelesindedir. Huzurunda saygıyla eğiliyoruz."

Heyet, Anıtkabir ziyaretinin ardından Anıttepe Spor Tesisleri'ne geçti. Seyman ve Kandazoğlu'nun konuşmalarının ardından, spor kulüplerine malzeme dağıtımı yapıldı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Amatör Spor Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement