Amatör Spor Haftası Beyşehir'de de Kutlanıyor - Son Dakika
Yerel

Amatör Spor Haftası Beyşehir'de de Kutlanıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ülke genelinde her yıl 12-18 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası kapsamında, Beyşehir ilçesinde de çeşitli sportif aktiviteler düzenleniyor.

13.10.2015 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ülke genelinde her yıl 12-18 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası kapsamında, Beyşehir ilçesinde de çeşitli sportif aktiviteler düzenleniyor.

Beyşehir Kaymakamlığı ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Müdürlüğü tarafından müşterek olarak kutlanmaya başlayan hafta çerçevesinde, Beyşehir Fetullah Bayır Fen Lisesi bünyesinde kız ve erkekler kategorilerinde ok atış müsabakaları gerçekleştirildi.

Müsabakalarda dereceye giren lise öğrencilerine ödül ve hediyeleri, düzenlenen törende Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır, Beyşehir HEM ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Süleyman Siper ile Fetullah Bayır Fen Lisesi Müdürü Bilal Alperen tarafından verildi.

Hafta kutlamaları kapsamında, Beyşehir'de badminton ve kick boks müsabaları da düzenleneceği belirtilirken, bu sportif aktivitelere tüm ilçe halkı davet edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Amatör Spor Haftası Beyşehir'de de Kutlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement