Amedspor'da İnegöl Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Amedspor'da İnegöl Hazırlıkları

Amedspor\'da İnegöl Hazırlıkları

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, Teknik Direktör Sertaç Küçükbayrak nezaretinde galibiyet parolasıyla sürdürüyor.

30.09.2015 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, bu hafta sahasında konuk edeceği İnegölspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Sertaç Küçükbayrak nezaretinde galibiyet parolasıyla sürdürüyor.

"İnegöl maçına odaklandık"

Amedspor teknik direktörü Sertaç Küçükbayrak, geçen hafta sonu 3- 1 yenildikleri Kartalspor maçını unuttuklarını ve tamamıyla bu hafta sahalarında konuk edecekleri İnegölspor maçına odaklandıklarını kaydetti.

"Deplasman fobisine son vereceğiz"

Ligin 6. haftasında deplasmanda oynayacakları Eyüpspor maçını kazanarak deplasman fobisine de nokta koymak istediklerine dikkat çeken Küçükbayrak, "Takım geçen sene deplasmanda hiç maç kazanamamış. Bu takım üstünde olumsuz bir etki bırakmış, biz bu sorunu aşmak istiyoruz. Ancak öncelikli hedefimiz bu hafta sahamızda oynayacağımız İnegölspor maçını kazanmaktır. Eyüpspor maçını sonra düşüneceğiz" dedi.

"İnegölspor maçını kazanacağız"

Önümüzdeki Pazar günü saat 14.30'da Seyrantepe Spor Kompleksinde oynanacak İnegölspor maçından mutlak suretle 3 puanla ayrılmaları gerektiğine işaret eden yeşil kırmızılı kulübün deneyimli teknik patronun Küçükbayrak, "Bu hafta da İnegölspor'u yenerek iç sahada kazanmaya devam edeceğiz. Her iki stoperlerimiz (Yavuz ve Volkan)de sakat, ancak onların yerine görev vereceğimiz sporcularımız da bu arkadaşlarını aratmayacaklar. Bu nedenle kadro sıkıntısı yaşamayacağız. Her maçta destekleri bize güç veren vefakar taraftarlarımızın desteğiyle bu maçı kazanacağız. Çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Amedspor'da İnegöl Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement