Amedspor'dan İnegöl Maçı Açıklaması - Son Dakika
Spor

Amedspor'dan İnegöl Maçı Açıklaması

Amedspor\'dan İnegöl Maçı Açıklaması

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Amedspor, 0- 0'lık İnegölspor maçında yaşanan tribün olaylarına ilişkin dün bir basın açıklaması yaptı.

06.10.2015 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Amed spor, 0- 0'lık İnegölspor maçında yaşanan tribün olaylarına ilişkin dün bir basın açıklaması yaptı. Tribünden sahaya bir maytap atan taraftarın, "Provokatör" olarak nitelendirildiği açıklamada bu tür olayların asla kabul edilemeyeceğine dikkat çekildi.

"İstenmeyen olaylar"

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü'nden yapılan a.ıklamada, "Pazar günü kulübümüz ile İnegölspor arasında oynanan lig müsabakasında tribünlerde bir takım provokatörlerce istenmeyen ve kulübümüzce tasvip edilmeyen hadiselere sebebiyet verilmiştir" denildi.

"Bilinçli bir şekilde yapılıyor"

Ortamı geren maytabın bilinçli bir şekilde tribünden sahaya atıldığına işaret edilen açıklamada,"Söz konusu provokatörler bu güne kadar seyirci ve taraftar profilimize uygun düşmeyen tavır ve davranışları ile ve özelikle bilinçli bir şekilde kulübümüzün ceza almasına yönelik yoğun çabalarını bertaraf etme ve bu emellerine ulaşmalarını engellemek için tüm çalışanlarımız ve yönetimimiz büyük bir gayret sarf etmiştir" ifadelerine yer verildi.

"İnsanı ve ahlaki değerler"

Kulüp olarak her zaman insani ve ahlaki değerlere önem verildikleri ifade edilen açıklamada daha sonra şu sözlere yer verildi:

"Bugüne kadar spor etkinliklerinde insani ve ahlaki değerleri kendine ilke edinmiş ve yine bizimle beraber aynı duygu ve düşünceleri paylaşan taraftar grubumuzla birlikte sporun toplumlar arasında dostluğun ve kardeşliğin pekişmesi ve etik değerlerin egemen kılınması için mücadele eden bir kültürün mensupları olarak bu anlayış ve ilkelerimizden taviz vermeyeceğimizi belirtmek istiyoruz. Söz konusu değerlerimizi aşındırmak isteyenlere asla müsaade etmeyeceğimizi ve kendi tribünlerimizde barındırmayacağımızı tüm spor kamuoyuyla paylaşmak istiyoruz."

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Amedspor'dan İnegöl Maçı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement