Ancelotti: Aslında Messi'yi Transfer Edebilirim... - Son Dakika
Spor

Ancelotti: Aslında Messi'yi Transfer Edebilirim...

Ancelotti: Aslında Messi\'yi Transfer Edebilirim...

İtalyan çalıştırıc, Messi'nin sezon sonunda Barça'dan ayrılması halinde Arjantinli yıldızın Real Madrid'e transfer olacabileceğini belirtti.

21.11.2014 20:15

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, sezon sonunda kulüpten ayrıldığı taktirde Lionel Messi'yi transfer etmekle ilgilenebileceğini itiraf etti.

27 yaşındaki yıldızın, sezon bittiğinde seçenekleri değerlendirebileceğini ifade etmesi üzerine İspanyol basını bunu direkt olarak süperstarın Barcelona'dan ayrılma planları yaptığı olarak yorumlamıştı.

Son senelerde Camp Nou'dan Santiago Bernabeu'ya önemli yıldızlar geçiş yaparken, Ancelotti de bu fikre sıcak baktığını belirtti. İtalyan teknik adam, "Messi, Real Madrid'de oynayabilir mi? Tüm kaliteli takımların kadrosunda her zaman daha fazla kaliteli futbolcuya yer vardır." yorumunda bulundu.

Bu seneki Ballon d'Or ödülü hakkında ise, "Xabi, Ronaldo'nun Ballon d'Or'u haketmediğini düşünen birkaç kişiden biri. Nedenler insanlar Ronaldo, geçen sene Şampiyonlar Ligi'nde 17 gol attığı unutuyor ki? Bence artık gelecek senenin Altın Top ödülünü konuşmayılız. Bu seneninkinin adresi ne de olsa belli..." dedi.

Luka Modric'in sakatlığıyla ilgili, "Modric'in sakatlığı bize büyük bir darbe vurdu. Ancak kadromuz oldukça geniş ve kaliteli futbolculardan kurulu. Khedira tam olarak hazır değilse, bu mevkide Isco'ya da görev verebilirim. Isco daha teknik, Khedira ise daha fizik gücüne dayalı bir futbol sunuyor. Ayrıca IIIarramendi de bu pozisyonda oynayabilir. Seçeneklerim çok." şeklinde konuştu.

Modric'in yokluğunda altyapıdan genç Alvaro Medran'ı da A Takım'a dahil eden Ancelotti, fazla forma şansı bulamayan Jese Rodriguez'i ise Ocak ayında göndermeyi düşünüyor.

Madrid, Cumartesi günü La Liga'da Eibar ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Ancelotti: Aslında Messi'yi Transfer Edebilirim... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement