Ancelotti: Ronaldo Eşsiz Bir Futbolcu - Son Dakika
Spor

Ancelotti: Ronaldo Eşsiz Bir Futbolcu

Ancelotti: Ronaldo Eşsiz Bir Futbolcu

İspanyol devinin İtalyan teknik patronu, takımın yıldız ismi Ronaldo için övgü dolu ifadeler kullandı.

17.10.2014 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Real Madrid'in hocası Carlo Ancelotti, Cristiano Ronaldo'nun gösterdiği performansın karşılaştırılamaz olduğunu ifade ederek yıldız futbolcunun eşsiz olduğunu söyledi.

Bu sezon oyandığı 11 maçta 17 gole ulaşan Cristiano Ronaldo'yu İtalyan teknik adam, yere göğe sığdıramadı.

Real Madrid'in resmi internet sitesine konuşan Ancelotti, "Ronaldo'nun bu sezon gösterdiği performans beni şaşırtmadı. Zaten onun nasıl bir futbolcu olduğunu iyi biliyordum." dedi

Portekizli'nin bambaşka bir futbolcu olduğunu dile getiren deneyimli hoca, "Beni şaşırtan tek şey takımın galibiyeti için bu kadar hırslı olması. Ronaldo futbol dünyasında eşsiz bir futbolcu." ifadelerini kullandı.

Ancelotti, yıldız futbolcunun attığı gollerden ziyade takıma liderlik yapmasının Madrid için çok önemli olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz sezon şampiyonlar Ligi kupasını kaldıran İtalyan teknik adam, Madrid'in La Liga'da şu ana kadar 25 gol atmasıyla ilgili ise, "Futbolcularımın gol ütetmek için gösterdikleri performans inanılmaz." dedi.

Real Madrid, Şampiyonlar ligi ve La Liga'da toplamda 35 gol atarak bu sezonun en çok gol atan takımları arasında yer alıyor.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Ancelotti: Ronaldo Eşsiz Bir Futbolcu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement