Anıtkabir'de 6 Bin Kişiyle En Büyük Atatürk Portresi Oluşturulacak - Son Dakika
Güncel

Anıtkabir'de 6 Bin Kişiyle En Büyük Atatürk Portresi Oluşturulacak

Anıtkabir\'de 6 Bin Kişiyle En Büyük Atatürk Portresi Oluşturulacak

Anıtkabir'de Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 92'nci yıldönümü nedeniyle yurt genelinden toplanacak 6 bin kişi Mustafa Kemal Atatürk'ün canlı portresini oluşturacak.

26.08.2014 13:28  Güncelleme: 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anıtkabir'de 6 bin kişinin katılacağı rekor denemesi yapılacak. Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 92'nci yıldönümü nedeniyle Anıtkabir'e toplanan 6 bin kişi Mustafa Kemal Atatürk'ün canlı portresini oluşturacak.

Fotoğraf Sanatçısı Cumhur Aygün'ün proje lideri olduğu, MTL Organizasyon ve Onur Tümer işbirliğinde Guinness'e aday olacak etkinlikte Atatürk için bir araya gelecek halk, saat 13:00'de Anıtkabir bayrak alanında toplandı.

6 BİN KİŞİ TOPLANDI

Anıtkabir, Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 92'nci yıldönümü nedeniyle yurt genelinden 6 bin kişiyle Büyük Önder'in canlı portresini oluşturmak için ev sahipliği yapıyor. Rekor denemesi niteliğinde olacak bu etkinlikte Guinness yetkilileri de bulunuyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Anıtkabir'de 6 Bin Kişiyle En Büyük Atatürk Portresi Oluşturulacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • zaza: ATATÜRKÜ HİÇ BİRZAMAN SEVMEDİM HİÇ BİRZAMANDA SEVMİYECEM 16 35 Yanıtla
    mustafa: atatürk kuyruğuğunuza çok bastığı için sevmezsin tabi koçummm çokta tınnnnnn :) 0 0 ZUZU: Senin gibiler sevse ne olur sevmese ne olur, onu anlamak için ilk şart insan olmaktan geçiyor burada zaman geçireceğine git belgesel izle, mesela hayvanlar alemini şiddetle tavsiye ederim. . 0 0
  • haha: akp liler çatlayınn :D 23 16 Yanıtla
  • EnBüyükTürkAtatürk: En Büyük Türk Atatürk'türk Türk'üm diyemeyenlere gelsin 23 10 Yanıtla
  • hakan: atatürke düşmanlık vatan hainliği ise en büyük hain benim 13 19 Yanıtla
  • KARA GÜNLER: n oluyor lan bu bir atatürk sevgisi sadece atatürke olan bağlılık sadece neden rahatsız oluyorsunki gevşek atatürkten korkma onda hırsızlık yok yolsuzluk yok kul hakkı yeme yok halkına kazık atmak yok vatanına ihanet etmek yok sahte müslümanlık yok o sadece halkına vede vatanına hizmet etmiş bu vatanı düşmanlardan korumuş vede ordusuna komutanlık yapmış bir vatansever bak onun kurduğu ülke n hallerde gevşek. 20 11 Yanıtla
  • fb: kendi kendi kandırırsınız 4 22 Yanıtla
  • :)): ATATÜRK DÜŞMANI AKPLİLERDE GELCEKMİ VATAN HAİNLERİ !! 6 16 Yanıtla
  • hold: gurur duyuyorum hepinizle. . 10 11 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement