Ankara'da Belediye Otobüsü Durağa Girdi: 3 Ölü, 20 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Ankara'da Belediye Otobüsü Durağa Girdi: 3 Ölü, 20 Yaralı

Ankara\'da Belediye Otobüsü Durağa Girdi: 3 Ölü, 20 Yaralı

Ankara-İstanbul yolunda belediye otobüsü ile yolcu minibüsün çarpıştığı trafik kazasında, 3 kişi öldü, 6'sı ağır 20 kişi de yaralandı.

21.04.2014 14:11  Güncelleme: 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara İstanbul yolunda belediye otobüsü ile yolcu minibüsün çarpıştığı trafik kazasında, 3 kişi öldü, 6'sı ağır 20 kişi de yaralandı.

Kaza, Ankara-İstanbul yolunun Şaşmaz kavşağı yakınlarında sabah saatlerinde meydana geldi. İddialara göre, Fatih Acar idaresinde ki 06 BV 9206 plakalı belediye otobüsü, Cuma Şahbaz yönetimindeki Eryaman- Ulus hattında çalışan 06 BR 8761 plakalı minibüse arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle minibüs devrilirken, otobüs önce bir durağa sonra da yaya üst geçidine çarparak durabildi. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından hastanelere kaldırıldı. Kazada durakta bekleyen Mustafa Karagöz, minibüste bulunan Ahmet Alıcılar olay yerinde, Emin Ahmet Taşlıca ise kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kaza nedeniyle İstanbul-Ankara yolunun bir bölümü trafiğe kapanırken, uzun araç kuyrukları oluştu. Kazaya karışan araçlar kurtarıcılar ile bulundukları yerden kaldırıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara'da Belediye Otobüsü Durağa Girdi: 3 Ölü, 20 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement