Ankara'da Hastane Önünde Şiddetli Patlama - Son Dakika
Güncel

Ankara'da Hastane Önünde Şiddetli Patlama

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi'nin otoparkında bulunan kamyonda patlama meydana geldi. 2 tona yakın kimyasal malzeme acil servise yayıldı.

23.10.2014 14:49  Güncelleme: 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Üniversitesi, İbn-i Sina Hastanesi'nin acil servis önündeki park halinde bulunan ve içerisinde tıbbı malzeme olduğu belirtilen kamyonda patlama meydana geldi. Alınan ilk bilgilere göre tıbbı malzeme taşıyan işçilerden biri yaralandı. İki tona yakın kimyasal malzeme acil servise yayıldı.

ŞİDDETLİ PATLAMA SESİ DUYULDU

Saat 13.00 sıralarında Sıhhiye'de bulunan İbn-i Sina Hastanesi'nin acil servisinin önündeki otopark alanında şiddetli patlama sesi duyuldu. Otoparkta bulunan ve içerisinde tıbbı malzeme bulunduğu ifade edilen kamyonda patlama meydana geldi. Patlama sonrası kamyonun kasasında hasar oluşurken kamyona tıbbi malzeme taşıyan bir işçi ise yaralandı. Yaralanan işçi hastanenin acil servis bölümünde tedavi altına alındı.

ÇOK SAYIDA İTFAİYE EKİBİ SEVK EDİLDİ

Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kamyonun kasasında yer alan diğer tıbbı malzemelerin patlamaması için güvenlik şeridi oluşturdu.

BÜYÜK PANİK YAŞANDI

Patlama sırasında acil servis çalışanları, hasta ve hasta yakınları büyük panik yaşadı. Kamyonda meydana gelen patlamanın nedeni araştırılıyor.

Ankara\'da Hastane Önünde Şiddetli Patlama
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Ankara'da Hastane Önünde Şiddetli Patlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • efe: Işid, peşmergenin türkiye üzerinden kobaniye geçişine dair uyarı çekmiş olabilir. Devamı muhakkak gelecektir. Gönül isterki gelmesin, belkide farklı bir nedenden dolayı patlama olmuştur. Hükümet çok tehlikeli işlere adım attı. Türkiyeyi suriye ve ırak gibi çıkmazda olan, hertürlü entrikanın döndüğü çamura soktu. İnşallah Türkiye bu karışıklıktan zarar görmez. 2 2 Yanıtla

Advertisement