Ankara Da Yeni Tedavi Yöntemi Yüzleri Güldürdü - Son Dakika
Güncel

Ankara Da Yeni Tedavi Yöntemi Yüzleri Güldürdü

Refleksoloji Merkezinden Uzman Refleksolog Gamze Arslandoğan son yaptığı çalışmalarla alternatif tıp dünyasında aranılan isim olmaya başladı.

28.10.2014 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çaresiz olduğunu söyleyen hasta aileleri en son çare olarak Avrasya Refleksoloji Merkeziyle tanışarak rahatsızlıklarından bekledikleri sonuçları almaya başladı.Özellikle engelli aileler,serebral palsi,otizim,epilepsi,konuşma bozukluğu,bel-boyun fıtığı,gelişim bozukluğu gibi rahatsızlıklarda son zamanlarda Uzman Refleksolog Gamze Arslandoğan dan almış oldukları uygulamalar sonucu ailelerin yüzü gülmeye başladı.

Refleksoloji nedir? Kısaca tanıya bilirmiyiz Gamze hanım;

Refleksoloji deyince insanların aklına refleks bilimi geliyor.Ama biz refleksolojiye böyle bakmıyoruz;umutların tükendiğinde , çarelerin bittiği ve artık olmayacak dediği yerde biz varız diye bilmek olarak tanımlıyoruz.
Refleksoloji;el ve ayaklardan yapmış olduğumuz uygulamalarla insanların hayatlarına yeni bakış açısı getiren tamamlayıcı tedavi yöntemidir.

Refleksoloji Merkezinde ne tür rahatsızlıklarda etkilisiniz;

Biz ilk önce insanların ruhlarında etkiliyiz.Çünkü ruhu sağlan olan insan bedenide sağlam olacağı inancındayız.
Refleksoloji ruha nasıl etkilidir;

Efendim insanların çaresiz kaldığı anda bize geldiğinde çare olabileceğini düşünüyorlar.Öncelikle inanmakla başlıyorlar.Refleksoloji inancın temel manası lan beyine hükmeden tamamlayıcı tedavi yöntemidir.
"Sağlık ,huzurun kapısıdır.Kapının anahtarı ise ellerle açılan refleksolojidir."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ankara Da Yeni Tedavi Yöntemi Yüzleri Güldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement