Ankara'daki Kazayla İlgili Korkunç İddia: Şoför Sinirlenip Gaza Bastı - Son Dakika
Güncel

Ankara'daki Kazayla İlgili Korkunç İddia: Şoför Sinirlenip Gaza Bastı

Cebeci'de 12 kişinin yaşamını yitirdiği kazayla ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. Kaza esnasında olay yerindeki bir görgü tanığı "Şoför sinirlenip gaza bastı" dedi.

01.10.2015 16:22  Güncelleme: 16:57

Ankara Cebeci'de EGO Genel Müdürlüğü'ne ait belediye otobüsü Cemal Gürsel Caddesi'nde kontrolden çıkarak otobüs durağına daldı. Durakta bekleyen çok sayıda kişi otobüsün altında kaldı. Kazada 12 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı. Görgü tanıkları şoförün 'sinirlendiği için' gaza bastığını savundu.

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Kaza saat 13.00 sıralarında Cebeci Cemal Gürsel Caddesi üzerindeki bir otobüs durağında yaşandı. Freni boşalan belediye otobüsü, durakta bekleyen yolculara çarptı. Ortalığı savaş alanına çeviren otobüs, bekleyenlerin üzerinden geçip kaldırıma çıktı.

"SİNİRLENDİ GAZA BASTI"

Feci kazayı gören vatandaşlar, otobüs şoförünün başka bir kaza nedeniyle sinirlenip gaza bastığını savunarak belirterek, "Fren patlama yok. Orada sürati yoktu, gaza yüklendi buraya kadar geldi. Freni sağlam." dedi.

Görgü tanıklarından birisi şunları söyledi: "Belediye otobüsü, başka bir araçla kaza yapmış. O anda, şoförlere yolu kapatmamalarını, polis ekiplerinin 2-3 saatten önce gelemeyeceğini söyledi. Belediye otobüsünün şoförü, 'bizim ekip gelecek, onu bekleyeceğiz' dediler. Ondan sonra önde kazaya karışan araç sahibinin hanımı eşine bir şeyler söyledi. Eşi de duymadı. O anda ben de kaldırımda duraktaydım. Bu tarafa geçtim. Bir adım attım, asfalta indim otobüs yanımdan geçti zaten. Arkadan Ankaray'ın girişinden insanlara vurmaya başladı."

"İKİSİ DE EGO OTOBÜSÜ"

Başka bir vatandaş ise, "İki tane otobüs yolu kapattı. Kaza yapan otobüs şoförü kızdı. Aradan geçerim hesabı bastı, insanları altına aldı. İkisi de EGO'nun otobüsleri. Fren patlama yok. Orada sürati yoktu, gaza yüklendi buraya kadar geldi. Freni sağlam" şeklinde gördüklerini anlattı.

VALİLİK: ŞOFÖR HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

Vali Mehmet Kılıçlar da feci kazanın yaşandığı bölgede incelemelerde bulundu. Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada kazaya ilişkin şu bilgi verildi: "01 Ekim 2015 günü saat 13.30 sıralarında Çankaya-Cebeci Dikimevi Kavşağından Kurtuluş istikametine seyir halinde olan toplu taşıma otobüsü henüz belirlenemeyen bir nedenle şoförün araç hâkimiyetini kaybetmesi neticesinde otobüs durağına çarparak kaldırımda yaklaşık (80) metre sürüklenmiştir. Kazada ilk tespitlere göre (12) vatandaşımız hayatını kaybetmiş, (12) vatandaşımız yaralanmış, (8) araç hasar görmüştür. Yaralılar (3) hastanede tedavi altına alınmışlardır. Olaya adli makamlarca el konulmuş olup, tahkikata devam edilmektedir.
Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz." (Kaynak: Sözcü)

Ankara\'daki Kazayla İlgili Korkunç İddia: Şoför Sinirlenip Gaza Bastı

Son Dakika Güncel Ankara'daki Kazayla İlgili Korkunç İddia: Şoför Sinirlenip Gaza Bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (53)

  • şinasi: akp belediyeleri kendi beceriksiz cahil eğitim almayan disiplinsiz hırtaboz yandaşlarıyla dolu özellikle melih cambazının aç trollerinden her şey beklenir 35 2 Yanıtla
  • Tamer: akpkk milleti yok etmeye ant icmis yaziklar olsun 14 22 Yanıtla
  • Derin gerçek....: İ. Melih nerelerde otoparkçi seni parselci katil... imar işi kovaliyodur... kesin oğluyla birlikte.... 16 9 Yanıtla
  • Eagle: Heee Çankaya belediyesini de görüyoruz merak etmeyin. Pisliginizin ustunde oturuyonuz.Ulan ankarada Çankaya Belediyesine bağlı yerlere bile Gökçek bakiyo. Şöyle bi Bakip da insan biraz utanır utanır 8 16 Yanıtla
  • OMAR : şöför deyil cellat sorumsuz adam idam edilmeli 12 can durduk yere bu bir katliam 18 2 Yanıtla
  • Medya Analiz: Sözcünün haberlerini kaynak olarak almamalısınız. İHA DHA Anadolu Ajansı gibi kurumların haberlerini kaynak göstermeniz daha doğru olur. 2 18 Yanıtla
    Orhan: Yani yandaş medyanın ajanslarını kaynak göstermemiz gerekiyor..Hadi ordan kerkenez 5 1
  • T.C: ULAN HANGİ BELEDİYE ŞÖFÖRÜ SAYGIYI HAKEDİYARKİ HEPSİ YOLLARIN CANAVARI 19 1 Yanıtla
  • vatansever: Dolmus ve otobüs soförlerine eğitim verilmeli 19 0 Yanıtla
  • ...: Fıtrat, fıtrat... Bu ülkede ne kadar ihmalden ve kasittan doğan ölümler varsa hepsi Fıtrat... Öyle buyurmadi mi Padişahımız !!! 16 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement