Ankara'daki Patlamada Malatya'dan Giden Gruptan da Yaralıların Olduğu Bildiriliyor - Son Dakika
Güncel

Ankara'daki Patlamada Malatya'dan Giden Gruptan da Yaralıların Olduğu Bildiriliyor

Bugün Ankara’da düzenlenecek olan miting öncesi Tren Garı Kavşağı’ndaki patlamada yaralananlar arasında Malatya’dan giden grupların da olduğu öğrenildi.

10.10.2015 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bugün Ankara'da düzenlenecek olan miting öncesi Tren Garı Kavşağı'ndaki patlamada yaralananlar arasında Malatya'dan giden grupların da olduğu öğrenildi.

Eğitim-Sen Malatya Şube Başkanı Tarık Kaya, patlamada Malatya grubundan çok sayıda yaralının olduğunu ancak şu an için kesin sayı veremeyeceklerini söyledi. Yaralıların birçok hastanede olması nedeniyle sayım yapmakta zorlandıklarını söyleyen Kaya, sadece yaralılar arasında Malatya'dan gidenlerin de olduğunu bildiklerini söyledi.

CHP İl Başkanı Enver Kiraz da patlama sonrası CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ile birlikte Ankara'ya doğru yola çıktıklarını belirterek, ilk duyumlarına göre CHP Malatya Gençlik Kolları'ndan da yaralı arkadaşlarının olduğunu söyledi.

Bu arada Ankara'daki patlama ile ilgili bugün saat 14.00'de merkez PTT önünde KESK tarafından bir basın açıklaması yapılacak. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ankara'daki Patlamada Malatya'dan Giden Gruptan da Yaralıların Olduğu Bildiriliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement