Ankara Elmadağ'da Hdp Binasına Saldırı - Son Dakika
Güncel

Ankara Elmadağ'da Hdp Binasına Saldırı

Ankara Elmadağ\'da Hdp Binasına Saldırı

Ankara'NIN Elmadağ ilçesinde Dağlıca'daki terör saldırısına tepki gösteren bir grup, gece saatlerinde HDP ilçe binasının tabelesını indirerek, binanın camlarını kırdılar Dağlıca'daki terör saldırısına tepki gösteren grup Elmadağ ilçesinde ilk önce Türk bayrağı takılı araçlarla konvoy düzenlediler.

09.09.2015 03:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'NIN Elmadağ ilçesinde Dağlıca'daki terör saldırısına tepki gösteren bir grup, gece saatlerinde HDP ilçe binasının tabelesını indirerek, binanın camlarını kırdılar

Dağlıca'daki terör saldırısına tepki gösteren grup Elmadağ ilçesinde ilk önce Türk bayrağı takılı araçlarla konvoy düzenlediler. Daha sonra Elmadağ ilçesine 8 kilometre uzaklıktaki ve çoğu doğu kökenli vatandaşların yaşadığı Hasanoğlan Mahallesi'nde bulunan HDP ilçe binası önünde toplanan grup İstiklal Marşı okuduktan sonra HDP binasında takılı olan tabelayı indirip binanın camlarını kırdılar, binaya Türk bayrağı takan grup, HDP binasının altında bulunan küçük bir lokantayı da tahrip ettiler. Polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı Hasanoğlan köy meydanında ara ara çıkan gerginlikler polisin müdahalesiyle yatıştırıldı. Parti binalarının tahrip edildiğini öğrenen HDP'liler ise parti binalarını önüne gelerek yaşanan olayı protesto ettiler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara Elmadağ'da Hdp Binasına Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement