Ankara Valisi Kılıçlar'dan Tarım Değerlendirmesi - Son Dakika
Yerel

Ankara Valisi Kılıçlar'dan Tarım Değerlendirmesi

Ankara Valisi Kılıçlar\'dan Tarım Değerlendirmesi

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, başkentin tarımın önde gelen kentlerinden sayılması için gereken çalışmaların yapılmasını istedi.

03.11.2014 19:05

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, başkentin tarımın önde gelen kentlerinden sayılması için gereken çalışmaların yapılmasını istedi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Kılıçlar, Ankara Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Halil İbrahim Balıkçı ve Ziraat Odaları Başkanları ile yaptığı toplantıda, tarımsal kaynakların etkin kullanılması, ekonomik, sosyal, çevresel ve uluslararası boyutta bir bütün olarak ele alınmasına ilişkin tedbirler ve uygulanabilecek yöntemleri görüştü.

Tarım ve hayvancılık hakkında tek tek ilçelere ilişkin bilgiler alan Kılıçlar, üreticilerin rekabet güçlerinin mutlaka artırılması gerektiğini belirtti.

Kırsal Kalkınma Projelerinin hazırlanması ve rasyonel ölçülerde değerlendirilmesinin önemini vurgulayan Kılıçlar, üretimin yanı sıra planlamanın iyi yapılması ve pazarlamanın da güçlendirilmesi gerektiğini kaydetti.

Kılıçlar, Ankara'nın sadece bürokrasi ile değil tarımın da önde gelen kentlerinden sayılması için gereken çalışmaların yapılmasını istedi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ankara Valisi Kılıçlar'dan Tarım Değerlendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement