Yenimahalle'de Haksız Rekabete Yer Yok - Son Dakika
Yerel

Yenimahalle'de Haksız Rekabete Yer Yok

Yenimahalle\'de Haksız Rekabete Yer Yok

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, esnaf odalarının sorunlarını çözüme kavuşturmaya devam ediyor.

11.07.2014 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, esnaf odalarının sorunlarını çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Ankara Kuaförler Güzellik Salonları İşletmecileri ve Manikürcüler Odası Başkanı Bülent Erdoğan, beraberindeki oda temsilcileri ile birlikte Yaşar'ı ziyaret etti. Ankara genelinde ruhsatsız işletmelerin sayısının arttığı söyleyen Erdoğan, Yenimahalle'deki bu tip işletmelerin tespit edilmesini istedi.

DENETİMLER ARTACAK

Yaşar, zabıta ekiplerinin ilçe genelinde sık sık denetimde bulunduklarını hatırlatarak "Bütün bu denetimlerimize rağmen, merdiven altı işletmeler maalesef olabiliyor. Evlerini kuaföre, güzellik salonuna çevirenleri tespit etmemiz maalesef çok güç. Bu tip yerleri ancak şikayet ve ihbarlar üzerine bulabiliyoruz" dedi.

İlgili birim çalışanlarına, denetimlerin artırılarak ruhsatsız olanlara işlem yapılması talimatını veren Yaşar, "Yenimahalle'de esnafı koruyoruz ancak herkesin mesleğinin ahlakına uygun davranması gerekir. Kurallar, sadece belli işletmeleri değil, herkesi bağlar. Haksız rekabete göz yummayız" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenimahalle'de Haksız Rekabete Yer Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement