Ankaragücü Taraftarı, 299 Gün Sonra Takımına Kavuşuyor - Son Dakika
Spor

Ankaragücü Taraftarı, 299 Gün Sonra Takımına Kavuşuyor

Ankaragücü Taraftarı, 299 Gün Sonra Takımına Kavuşuyor

Sarı lacivertli taraftarlar, geçen yıl 23 Aralık'ta oynadıkları Torku Konyaspor maçında aldıkları cezadan 299 gün sonra takımlarının iç saha maçında tribünde olabilecek Ankaragücü Kulübü Başk...

11.10.2013 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BUĞRA ERSAVAŞ - Ankaragücü taraftarı, 299 gün sonra takımlarının iç saha maçında tribündeki yerlerini alabilecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Sarı-lacivertlilerin, geçen yıl 23 Aralık'ta Ankara'da Torku Konyaspor ile oynadığı maçta çıkan olaylar sonrası aldığı ceza nedeniyle takımlarından uzak kalan taraftarların 299 günlük tribün hasreti, pazar günü yapılacak Altınordu maçıyla son erecek.

Ankaragücü Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Torku Konyaspor maçında taraftarların sebep olduğu olaylar nedeniyle ceza aldıklarını ve bu cezayı tamamladıklarını hatırlatarak, "Taraftarlarımızın küfürsüz ama hareketli bir şekilde tribündeki yerlerini almalarını istiyoruz" dedi.

Cezanın alındığı dönemde görevde olmadıklarını ifade eden Yiğiner, "O dönem başkan değildim. Futbolcuların yanı sıra yönetimimiz de taraftarlarımızla ilk kez buluşacak. Taraftarlarımızı takımlarına sahip çıkmaya davet ediyoruz. Caimamız, stada gelsin ve şehirlerinin takımını desteklesinler. Taraftarlarımızın küfürsüz ama hareketli bir şekilde tribündeki yerlerini almalarını bekliyoruz. Artık kötü taraftar imajı silinmeli. Bunu da bu sezon oynadığımız deplasman maçlarında gördük. Taraftarlarımız gayet bilinçli ve mantıklı hareket etti. Sanıyorum ki bundan sonraki süreçte böyle devam edecek" diye konuştu. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ankaragücü Taraftarı, 299 Gün Sonra Takımına Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement