Ankaralılar Tavlanın "Kitabını" Yazdı - Son Dakika
Güncel

Ankaralılar Tavlanın "Kitabını" Yazdı

Tavla konusunda iddialı Ankaralıları bir araya getirdiği tavla turnuvası kıran kırana geçen final mücadelesiyle sona erdi.

02.09.2014 10:58  Güncelleme: 11:01

Tavla konusunda iddialı Ankaralıları bir araya getirdiği tavla turnuvası kıran kırana geçen final mücadelesiyle sona erdi.

Başkent Tavla Derneği'nin organizasyonel desteğiyle düzenlenen turnuva, "tavlanın kitabını yazanların" kıyasıya mücadelesine sahne oldu.

AVM Partners tarafından yönetilen Taurus AVM'nin terasında eşsiz Ankara manzarası eşliğinde düzenlediği tavla turnuvasına yaşları 17 ila 80 yaş arası yaklaşık 300 kişi katıldı.

Taurus AVM Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Ensari'nin de gözlemci olarak bulunduğu "Taurus Tavla Turnuvası" final karşılaşmaları tavla tutkunlarının kıyasıya mücadelesine sahne oldu.

32 oyuncunun yarıştığı ve kıran kırana geçen karşılaşmalar sonunda Tansel Doğan ve Namık Özgür final oyununu oynamaya hak kazandı. Oldukça heyecanlı geçen karşılaşma sonrası rakibini 7-1 mağlup ederek şampiyonluk ipini göğüsleyen Tansel Doğan oldu.

Tansel Doğan 1000 TL'lik para ödülünün sahibi olurken, ikinci olan Namık Özgür 750 TL, üçüncü Mert Uluç ise 500 TL ile ödüllendirildi. İlk 3'e giren yarışmacılara Taurus AVM tarafından kupalar takdim edildi.

Turnuvada ayrıca Yılmaz Coşkun 4., Can Giray 5., Murat Ökten 6., Levent Yardımcı 7. ve Volkan Aktaş 8. olarak 250'şer TL para ödülünün sahibi oldu.

Tavla turnuvası şampiyonları, ödüllerini Yunus Ensari'nin elinden aldı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Ankaralılar Tavlanın 'Kitabını' Yazdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement