Fatsa Belediye Başkanı Anlayan, Basın Mensupları ile İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Fatsa Belediye Başkanı Anlayan, Basın Mensupları ile İftarda Buluştu

Fatsa Belediye Başkanı Anlayan, Basın Mensupları ile İftarda Buluştu

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa'da faaliyet gösteren basın kuruluşlarının temsilcileri ile iftarda bir araya geldi.

09.07.2014 11:51  Güncelleme: 11:44

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan Fatsa'da faaliyet gösteren basın kuruluşlarının temsilcileri ile iftarda bir araya geldi.

Fatsa Belediyesi Spor Kompleksi'nde verilen iftarın ardından konuşma yapan Anlayan, 3 aylık döneme ilişkin değerlendirmelerde bulundu, yöneltilen soruları yanıtladı.

İlçede yaşanan boğulma vakalarına da işaret eden Anlayan, "Bizler insanların yüzme imkanı bulabileceği ve yasaların ön gördüğü kontrollü alanlar sağlıyoruz. Bu alanlarda yasaların ön gördüğü gerekli tedbirleri alıyoruz ve buralardaki insanları takip ve kontrol bizim yetkimizdedir. Fatsa'da bizim sorumlu olduğumuz iki tane plajımız var. Birincisi Demas ikincisi ise Çamlık'taki aile plajımızdır" dedi.

Bu plajlarda gerekli önlemleri aldıklarını vurgulayan Anlayan, şunları kaydetti:

"Buralardaki denizlerde sınır belirten dubalarımız ve ikaz levhalarımız mevcut. Bunun yanı sıra her plajımızda cankurtaranlarımız var. Şehrin bir ucundan bir ucuna olan sahillerimizde cankurtaran yoktur ve böyle bir sorumluluğumuz da yoktur. Dolayısıyla bizim kontrolümüzde olmayan plajlarda meydana gelen boğulmalar olmuştur. Hatta aileler gözden ırak olma adına buralara gitmektedirler. Biz bu insanlar rahat bir şekilde denize giremediği için Fatsa'ya aile havuzu yaptık ama yazın insanlarımız denizi tercih ediyor. Vatandaşlarımız bizlerin sorumluluğunda olan kontrollü alanları tercih etsinler. Rabbim hayatını kaybedenlere rahmet, ailelerine sabır versin. Vatandaşlarımızı kontrolsüz alanlarda kendilerine güvenerek denize girmemesi konusunda bir kez daha uyarmak isterim." - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Fatsa Belediye Başkanı Anlayan, Basın Mensupları ile İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement