Anneler Günü Yaklaşıyor. - Son Dakika
Advertorial

Anneler Günü Yaklaşıyor.

Anneler Günü Yaklaşıyor.

Anneler Günü, ülkemizde pek çok ülkede olduğu gibi her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanmaktadır.

27.04.2015 12:08  Güncelleme: 11:09
İlandır

Anneler Günü de Babalar Günü, Öğretmenler Günü, Sevgililer Günü ya da milli/dini bayramlar gibi çocukluktan beri aklımıza kazınmış olan ve her sene o gün geldiğinde heyecanla uyanılan günlerden birisi. Bu günde annelerin Anneler Günü kutlanır, çiçekler verilir ve ailece güzel bir gün geçirilir.

Anneler Günü'nün gelenekselleşen ritüellerinden birisi de Anneler Günü hediyeleri'dir. Ancak, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de günümüzde özellikle şehirde yaşayan insanların en büyük sıkıntısı olan zaman, bu ritüeli de sekteye uğratmıştır. Özellikle İstanbul, Ankara, İzmir gibi mega kentlerimizde insanlar gündelik yaşam yoğunluğundan fırsat bulup alışveriş, hediye ve özel günlere fırsat ayıramıyorlar. Son birkaç yıldır internet ve e-ticaret Sevgililer Günü, Babalar Günü, Yılbaşı ya da doğum günleri gibi Anneler Günü hediyesialırken bir çok insanın ilk başvurduğu seçenek olmaya başladı. Internet ve e-ticaret sayesinde hem günlerce dolaşsanız bile bir arada göremeyeceğiniz yüzlerce hatta binlerce ürünü aynı sayfada buluyor ve fiyat, kalite bazında karşılaştırma şansına sahip oluyorsunuz.

Örneğinbaşta olmak üzere e-ticaret siteleri Sevgililer Günü, Yılbaşı gibi dönemlerde olduğu gibi Anneler Günü'nde de o gün için en uygun hediyeleri bir arada toplayıp uygun fiyat seçenekleri ve binlerce farklı ürün yelpazesiyle birlikte kullanıcılarına sunuyor. İstatistiklere gore Anneler Günü hediyesi olarak en çok tercih edilen ürünler; mutfak eşyaları ve elektrikli ev ürünleri. Bunun yanında klasik hediyeler ile tatmin olmayanlar ise ayakkabı, çanta, nevresim takımı ya da vazo gibi ürünleri tercih ederek Anneler Günü hediyesini daha farklı ürünlerle değerlendirebiliyorlar. n11'in 'nda yer alan birbirinden güzel binlerce ürün arasından en doğru hediyeyi seçerek Anneler Günü'nde annenizi mutlu edebilirsiniz. Hediyenizin yanında annenize alabileceğiniz bir demet papatya da annenizi dünyanın en mutlu insanı yapacaktır.

Unutmamak gerekir ki hediyeniz ne olursa olsun, her Anneler Günü'nde olduğu gibi anneniz sizden onu hatırlamanızı ve Anneler Günü'nü kutlamanızı bekleyecektir. Siz siz olun son güne bırakmadan, bu yazımızı okuduktan sonra hemen hazırlıklarınıza başlayın ve anneniz için seçeneklerinizi düşünmeye başlayıp kararınızı verin. Yıllardır sizin için yaşayan bir insan ile birlikte çok güzel bir Anneler Günü geçirebilmeniz ümidiyle…

Son Dakika Advertorial Anneler Günü Yaklaşıyor. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement