Anneler NeoComfort Göğüs Pedi ile Daha Rahat - Son Dakika
Güncel

Anneler NeoComfort Göğüs Pedi ile Daha Rahat

Anneler NeoComfort Göğüs Pedi ile Daha Rahat

NeoComfort'un anne ve bebekleri düşünerek tasarladığı bambu göğüs pedi, annelerin rahat, bebeklerin ise sağlıklı bir emzirme dönemi geçirmelerinde yardımcı oluyor.

18.04.2014 10:52

Bebeklerin her türlü tehlikeye açık olduğu emzirme döneminde NeoComfort göğüs pedi annelerin ve bebeklerinin en büyük yardımcısı oluyor. Hem annenin hem de bebeklerin sağlığı düşünülerek tasarlanan NeoComfort göğüs pedi, emzirme döneminin hijyenik bir şekilde geçmesini sağlıyor. Hava geçiren özelliğe sahip dış tabakası ile cildin hava almasını sağlayan NeoComfort bambu göğüs pedi, ciltte oluşabilecek tahriş ve kızarıklıkların da önüne geçiyor.

Yıkanabilir Özelliği ile Hem Hijyenik Hem de Ekonomik
Emzirme döneminde annelere büyük kolaylık sunan NeoComfort göğüs pedi, diğer göğüs pedlerinin aksine kıyafetlerin altından belli olmuyor. Bambu dokusunun emici ve yumuşak özelliği, nem ve sürtünmenin ciltte yaratacağı tahribatı engelliyor ve annelere rahatlık sağlıyor.

NeoComfort bambu göğüs pedinin iç tabakası sıvıyı hızla emerken dış tabakası sıvının dışarı çıkmasını önlüyor ve cildin hava almasını sağlıyor. Bambu yapısıyla anneler için daha sağlıklı olan NeoComfort bambu göğüs pedleri, yıkanabilme özelliğine sahip olduğundan hem hijyenik bir kullanım sunuyor hem de aile bütçesini zorlamıyor. Yumuşak yapısıyla cildi rahatsız etmeyen NeoComfort bambu göğüs pedi annelerin bir numaralı tercihleri arasında yer alıyor.

NeoComfort göğüs pedleri, bir paket içerisinde 6 adet (3 çift) olarak sunuluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Anneler NeoComfort Göğüs Pedi ile Daha Rahat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement