Antalyaspor'da Hazırlıklar Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Antalyaspor'da Hazırlıklar Sürüyor

Antalyaspor\'da Hazırlıklar Sürüyor

Antalyaspor'da hazırlıklar sürüyor Afyonkarahisar'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Süper Lig ekibi Antalyaspor'da yeni transferler Lazarevic ile Serdar Özkan'ın ardından son transfer Koray Arslan da takımla ilk antrenmana çıktı.

22.07.2015 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalyaspor'da hazırlıklar sürüyor

Afyonkarahisar'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Süper Lig ekibi Antalyaspor'da yeni transferler Lazarevic ile Serdar Özkan'ın ardından son transfer Koray Arslan da takımla ilk antrenmana çıktı.

Afyonkarahisar Spor Kompleksi'nde ikinci antrenmanına çıkan kırmızı beyazlı ekip, düz koşu yaptı. Kısa bir ter idmanının ardından bir süre germe çekme hareketleri yapan kırmızı beyazlılar, yarım saati aşkın süre devam eden antrenmanı koşuyla tamamladı. Futbolcularıyla yakından ilgilenen teknik direktör Yusuf Şimşek, yan sahada antrenman yapan Giresunspor'un idmanını da izledi. Şimşek, Giresunspor teknik ekibiyle de bir süre sohbet etti.

Takıma dün gece katılan son transfer Koray Arslan da Antalyaspor'la ilk idmanına çıktı. Takımdan ayrı düz koşu yapan Koray Arslan, daha sonra kondisyoner eşliğinde takımdan ayrı çalışmasını sürdürdü.

Teknik direktör Yusuf Şimşek, Afyon'da gayet güzel bir ortam bulduklarını belirterek, futbolcuların güzel ve hırsla çalıştığını vurguladı. Şimşek, Şu ana kadar çok şükür hiçbir sorunla karşılaşmadık. İnşallah böyle devam ederiz. Buraya geldiğimizden beri 3 kişi katıldı. Tahminim 2- 3 kişi daha kampımıza katılacak. Daha sonra transferi kapatacağız. Gayet iyi gidiyor. İstediğimiz bütün oyuncular neredeyse alındı. Başkanımıza ve yönetimimize teşekkür ediyoruz ayrıca. Yeni transferlerimizden Lazarevic hazır.

Serdar Özkan da 3- 4 gün içinde hazır olur diye düşünüyorum. Koray da bugün katıldı. Daha önce Antalyaspor'un oyuncusuydu zaten. İnşallah hayırlısı olur dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalyaspor'da Hazırlıklar Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement