Antalyaspor'da Torku Konyaspor Mesaisi - Son Dakika
Spor

Antalyaspor'da Torku Konyaspor Mesaisi

Antalyaspor\'da Torku Konyaspor Mesaisi

Spor Toto Süper Lig takımlarından Medical Park Antalyaspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Torku Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı.

01.04.2014 21:52  Güncelleme: 21:56

Spor Toto Süper Lig takımlarından Medical Park Antalyaspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Torku Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Kırmızı beyazlı futbolcular, Hasan Subaşı Tesisleri'nde, teknik direktör Fuat Çapa yönetiminde çalıştı. Kayserispor maçında forma giyen futbolcular düz koşu yaparken, diğer futbolcular ise kısa mesafede pas ve taktik çalışması yaptı.

Antrenmana sakatlıkları bulunan Semih Şentürk, Hakan Arıkan, Enoh ve hasta olan Giray Kaçar katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Emre Güngör ve İnsa ise takımdan ayrı çalıştı.

Teknik direktör Çapa, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kayserispor deplasmanında iyi oynadıklarını ve çok pozisyona girdiklerini ifade ederek 10 dakikada yenilen gollerle maçı kaybettiklerini dile getirdi.

Kendi evlerinde oynayacakları 4 önemli maçın olduğunu belirten Çapa, bunlardan ikisinin ise düşme hattındaki asıl rakipleri olduğunu söyledi.

Çapa, Antalya halkının Antalyaspor'un ligde kalmasını çok istediğini bildiklerini, şimdi birlik beraberlik zamanı olduğunu ve takıma sahip çıkılması gerektiğini kaydetti.

Çapa, hafta sonunda Torku Konyaspor ile yapacağı maçın önemini çok iyi bildiklerini dile getirerek ciddi bir şekilde sahaya çıkacaklarını ve en iyi sonucu alacaklarını kaydetti.

-antrenman

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Antalyaspor'da Torku Konyaspor Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement