Antalyaspor ve Beşiktaş 41'inci Randevusuna Çıkıyor - Son Dakika
Güncel

Antalyaspor ve Beşiktaş 41'inci Randevusuna Çıkıyor

Antalyaspor ve Beşiktaş 41\'inci Randevusuna Çıkıyor

SÜPER Lig'de yarın Beşiktaş'la karşılaşacak olan Antalyaspor, 18 yıldır İstanbul'da yenemediği siyah beyazlılara karşı deplasmandaki son galibiyetini 1998 yılında Şenol Güneş yönetiminde aldı.

22.10.2016 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SÜPER Lig'de yarın Beşiktaş'la karşılaşacak olan Antalyaspor, 18 yıldır İstanbul'da yenemediği siyah beyazlılara karşı deplasmandaki son galibiyetini 1998 yılında Şenol Güneş yönetiminde aldı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor ile Beşiktaş, pazar günü 41'inci kez karşı karşıya gelecek. İki takımın şimdiye kadar oynadığı 40 maçta Beşiktaş, kırmızı beyazlılara sadece 4 kez yenildi. Bu maçlardan 28'i Beşiktaş'ın üstünlüğüyle, 8'i de beraberlikle sona erdi. Antalyaspor, Beşiktaş deplasmanında sadece 1 maç kazanabildi. 1998 yılındaki bu maçta Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in yönettiği Antalyaspor, siyah beyazlıları 1-0 yendi. 18 yıldır deplasmanda Beşiktaş'a karşı kazanamayan Antalyaspor, siyah beyazlılarla oynadığı son 21 maçta da sadece 1 galibiyet elde etti. Antalya'da 2013-2014'te oynanan maçı 2-0 kazanan Antalyaspor, geçen sezon sahasında Beşiktaş'a 5-1, deplasmanda da 1-0 yenildi.

ANTALYASPOR'UN GALİBİYETİ YOK

Antalyaspor Süper Lig'in ilk 7 haftasını tarihinde 4'üncü kez galibiyetsiz geçirdi. Beşiktaş ise evinde oynadığı son 13 maçta yenilgi görmedi. Antalyaspor, Süper Lig'deki son galibiyetini geçen 13 Mayıs'ta Trabzonspor'a karşı 7-0 üstünlükle aldı. Bu maçta 3 gol atan Ömer Şişmanoğlu, şu anda Beşiktaş kadrosunda bulunuyor. Rıza Çalımbay, teknik direktör olarak Süper Lig'de Beşiktaş karşısına 21'inci kez çıkacak. Çalımbay'ın yönettiği takımlar, Beşiktaş'a karşı 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 12 mağlubiyet gördü. Rıza Çalımbay ve Şenol Güneş ise Süper Lig'de teknik direktör olarak 10 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda taraflar dörder galibiyet aldı.

Antalyaspor, bu sezon ligde oynadığı maçların ilk yarısında hiç gol yemeyen tek takım oldu. Antalyaspor'un ligde yediği son 6 golün 5'i 78'inci dakika ve sonrasında geldi. Beşiktaş'ın iç sahada attığı son 3 gol duran toplardan geldi. Antalyaspor'un da deplasmanda attığı son 4 golün 3'ünü, duran toptan kaydetti.

- Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalyaspor ve Beşiktaş 41'inci Randevusuna Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement