Antikkapıdan Mehtapta İftar - Son Dakika
Yerel

Antikkapıdan Mehtapta İftar

Antikkapıdan Mehtapta İftar

Antikkapı Restoran gruplara ve kurumlara yönelik olarak Ramazan ayında, vapurla Körfez’de iftar organizasyonu düzenleyecek.

31.05.2016 14:10

Antikkapı Restoran gruplara ve kurumlara yönelik olarak Ramazan ayında, vapurla Körfez'de iftar organizasyonu düzenleyecek.

Ramazan ayında Antikkapı Restoran tarafından Mehtapta İftar Organizasyonu düzenlenecek. Gruplara ve kurumlara yönelik özel iftar organizasyonunda, Tasavvuf Musikisi eşliğinde Körfez turu yapılacak. İftar programları en az 200 kişilik guruplar için organize edilecek.

Büyükşehir Belediyesi Deniz Ulaşım Şube Müdürlüğü'ne ait Atatürk Yolcu Vapuruyla İzmit Körfezi'nde iftar yapacak konuklar, özel Ramazan menüleriyle ağırlanacak. 240 kişi kapasiteli Atatürk Yolcu Vapuruyla Dilovası-Hersek burnu arasına yapılan İzmit Geçiş Köprüsü'nün ayağının altında iftarlarını yapacak konuklar, iftar sonrası çay ve kahvelerini yudumlayarak Yalova açıklarına kadar gidecek ve tekrar İzmit Marina sahiline dönecek. Akşam 08.00'da İzmit Marina Sahilinden hareket edecek Atatürk Yolcu Vapuru'nda Antikkapı Restoran tarafından hazırlanan birbirinden lezzetli yemeklerle iftar etmek isteyen grupların en az 200 kişi olması gerekiyor. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antikkapıdan Mehtapta İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement