Antrenör Gelişim Semineri Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Antrenör Gelişim Semineri Yapıldı

Antrenör Gelişim Semineri Yapıldı

TÜFAD ve Türkiye Futbol Federasyonu işbirliğinde iki yılda bir gerçekleştirilen Antrenör Gelişim Semineri, bu yıl büyük bir katılımla gerçekleşti.

20.06.2016 17:11

TÜFAD ve Türkiye Futbol Federasyonu işbirliğinde iki yılda bir gerçekleştirilen Antrenör Gelişim Semineri, bu yıl büyük bir katılımla gerçekleşti.

İnönü Üniversitesi BESYO Salonu'nda yapılan seminerde Türkiye Futbol Federasyonu eğitmeni Muammer Birdal tarafından antrenörlere eğitim verildi.

Seminere Malatyalı antrenörlerin yanı sıra Adıyaman'dan gelen antrenörler de katıldı.

TÜFAD Şube Başkanı Nihat Bayındır yaptığı açıklamada verilen eğitimlerin antrenörlere büyük fayda sağladığını söyledi.

"YÖNETİCİLERİMİZİN BİRAZ FEDAKAR OLMASI LAZIM"

Antrenörlerin seminer sayesinde var olan bilgilerini güncellediğini söyleyen Bayındır, "Bu Seminerde antrenör arkadaşlarımızın var olan bilgileri güncellendi. Seminerde çok güzel konular da ele alındı. Antrenman planlaması, başarılı antrenör, elit antrenörlerin profili nasıl olmalı gibi konular işlendi. Hocamız çok güzel slaytlar hazırlamıştı ve bunları antrenör arkadaşlarımıza sundu. Ben bu seminere katılan arkadaşlarımıza ve bize bu imkanları sağlayan BESYO Müdürü Davut Özbağ'a teşekkürlerimi sunuyorum. Bizim antrenörlerimiz kendilerini çok geliştiriyorlar, yeniliyorlar ve başarıyı açlar. Malatya'da bu arkadaşlarımıza fırsatlar tanınması gerekiyor. Yeni Malatya spor tabi ki yarın, öbür gün Süper Lig'e çıkacak ama bizim Yeni Malatyaspor'u Süper Lige çıkartmanın yanında başka hedeflerimiz de olmalı. Mesela dışarıya gönderebileceğimiz, gurur duyacağımız Malatyalı antrenörler ve futbolcular da yetiştirmeliyiz. Malatyalı antrenör arkadaşlarımıza başka bir ilde görev verildiği zaman o arkadaşlarımız orada çok iyi işler yapıyorlar bunu herkes görüyor. Bizim temennimiz arkadaşlarımıza bu imkanların Yeni Malatyaspor Kulübü içerisinde de verilmesi. Bu konuda en büyük görev yöneticilerimize düşüyor. Yöneticilerimizin biraz fedakar olması lazım. Malatya örnek bir il ama bu durum spor da geçerli değil. Sporda Kendi öz değerlerine sahip çıkma konusunda biraz zayıfız. Ben Malatyalı yöneticilerin ilerleyen yıllarda Malatyalı antrenörlere sahip çıkacağına inanıyorum. Bayram Bektaş şuan için iyi bir tercih, geçen yıl Elazığspor takımında iyi işler başarmıştı. Onun zamanında Elazığ takımı başarılı gidiyordu. İnşallah burada da öyle istekli, iştahlı bir takım kurar ve Malatya'da başarılı olur" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antrenör Gelişim Semineri Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement