Apple Ekran Siparişlerini Verdi! - Son Dakika
Teknoloji

Apple Ekran Siparişlerini Verdi!

Apple Ekran Siparişlerini Verdi!

iPhone 6'nın tanıtımına az bir süre kala herkesin gözü Apple'ın üstünde ve bu haber belki de her şeyi ele veriyor.

23.07.2014 13:02

iPhone 6'nın tanıtımına az bir süre kala herkesin gözü Apple'ın üstünde ve bu haber belki de her şeyi ele veriyor.

Samsung'un iPhone kullanıcılarının küçük ekranlar kullanması ile alay etmesi sonrası Apple büyük ekranlı iPhone'ların 2 sene içerisinde piyasada olacağını söylemişti. Kimilerine göre bu iddia iPhone 6 ile gerçekleşecek, kimilerine göre ise Apple çizgisini iPhone 6'da da koruyacak ve ekran boyutlarında büyük değişikliklere gitmeyecekti. Günler geçtikçe ve beklenen tarih yaklaştıkça iPhone 6 için heyecan artarken, The Wall Street Journal'ın yaptığı haber bu heyecanı bir nebze bastıracak cinsten.

The Wall Street Journal'ın haberine göre Apple iPhone 6'da kullanılacak "ekranların" siparişini verdi. Bu habere göre Apple ekran sağlayıcılarına 70-80 milyon civarında 4,7 ile 5,5 inç boyutlarındaki ekranların yılsonuna kadar teslim edilmesini iletti.

Gündeme bomba gibi düşen ve son derece çarpıcı olan bu haber, Apple tarafından henüz ne doğrulandı ne de yalanlandı. iPhone 6 için son günlere yaklaştığımız bu günlerde gelen bütün haberlerin iki ekran boyutunu işaret etmesi de bu iddiaları gerçekten güçlü kılıyor.

Bakalım The Wall Street Journal'ın gündeme bomba gibi düşen haberi gerçek olacak mı?

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Apple Ekran Siparişlerini Verdi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement