Apple Hakkında Bir Söylenti Daha! - Son Dakika
Teknoloji

Apple Hakkında Bir Söylenti Daha!

Apple Hakkında Bir Söylenti Daha!

Her gün Apple ile ilgili söylenti haberler gündeme düşüyor, işte karşınızda onlardan biri!Apple'ın iPhone 6 ile İOS 8'i duyuracağı gün bile şimdiden büyük merak konusu olmuş durumda.

25.07.2014 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her gün Apple ile ilgili söylenti haberler gündeme düşüyor, işte karşınızda onlardan biri!

Apple'ın iPhone 6 ile İOS 8'i duyuracağı gün bile şimdiden büyük merak konusu olmuş durumda. Bu haberimizde Apple'ın muhtemel planlarıyla ilgili.

Apple'a çok yakın olan bir kaynağın edindiği bilgiyi bir arkadaşıyla paylaşması sonucu gündeme düşen bu haber Apple tarafından nasıl karşılanacak gerçekten merak ediliyor. İsmini vermek istemeyen "o" arkadaşın dediğine göre Apple sonbaharda iki duyuru günü planladı. Beklentilere göre Eylül ayında iPhone 6  ve İOS 8 duyurulacaktı fakat ikinci duyuru ne için asıl soru işaretleri burada başlıyor. İkinci duyurunun ne için olacağıyla ilgili düşünceler genellikle Apple'ın yeni akıllı saatini duyuracağı yönünde birleşiyor. Ancak Apple'dan gelen haberlere göre yeni 4K iMac ile 12inçlik Macbook'da piyasaya sunulmaya hazır hale gelmek üzere. Bir diğer söylenti ise yeni nesil ipadlerden birinin tanıtılacağı yönünde.

Apple'ın sonbaharda piyasaya hangi yeni cihazları süreceği merak konusu olmaya devam ederken şirket hakkında çıkacak söylenti haberlerin bitmeyeceğine ve yakında bu merakı giderecek bir haberinde ortaya çıkacağına eminiz.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Apple Hakkında Bir Söylenti Daha! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement