Apple Watch Güncellemesi Hataya Sebep Oldu! - Son Dakika
Teknoloji

Apple Watch Güncellemesi Hataya Sebep Oldu!

Apple Watch Güncellemesi Hataya Sebep Oldu!

Apple akıllı saati için güncelleme çıkardı.

23.05.2015 16:47
Hasan Uğur Nayır - -

Birkaç gün önce Apple Watch'a 1.0.1 sürümündeki ilk yazılım güncellemesi geldi. Bu güncelleme Türkçe dil desteği dışında sağlık uygulamasında performans iyileştirmeleri içeriyor.


Her ne kadar geliştirmeler ve hata düzeltmelerinden bahsedilse de, görünüşe göre Watch OS 1.0.1 bazı kullanıcılarda problem çıkarmış. Apple destek ve MacRumors forumlarında bazı tüketiciler, Apple Watch'un güncellemeden sonra sağlık uygulamasına kalp hızı verilerini göndermediğini belirtiyor. Mesela bir kullanıcı Apple destek servisinin sensörleri temizlemesini önerdiğini yazmış, ancak kullanıcı mesajında yazılımsal olduğunu ısrarla vurgulamış.


Bu sorun tüm Apple Watch sahipleri için geçerli değil. Ama problemle karşılaşanlar için kötü bir durum ve okuduğum kadarıyla şimdilik kesin bir çözümü de yok. Hatırlarsanız Apple, iOS 8.0.1 güncellemesini yayınlamış ve iPhone'larda hatalar yaşamasına sebep olmuştu. Umarım Apple, Watch OS'deki duruma el atar.




Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Apple Watch Güncellemesi Hataya Sebep Oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Je suis charlie: Simdi sasiyorum, kim bu pili oyuncaklari niye yuklu para odeyip aliyor bir turlu anlam veremiyorum. 0 0 Yanıtla

Advertisement