Apple Watch, İos 8'e Geçişi Hızlandırdı - Son Dakika
Teknoloji

Apple Watch, İos 8'e Geçişi Hızlandırdı

Apple Watch, İos 8\'e Geçişi Hızlandırdı

Saatin piyasaya çıkmasıyla birlikte iOS 8 adaptasyonu hız kazandı.

29.04.2015 16:47
Hasan Uğur Nayır - -

iOS 8 ilk zamanları şikayetler aldı. Özellikle skandal 8.0.1 güncellemesi unutulmazlar arasında. Apple normalde X.1 sürümüyle işletim sistemini daha da toplardı. En azından iOS 8'e kadar geleneksel olarak şirket bu şekilde gitti. iOS 8'de ise 8.1, 8.2, 8.3 derken şimdi de 8.4 geliyor. Birçok kullanıcı ve gözlemci Apple'ın hem iOS hem de OS X kanadında eski dönemlerdeki gibi pek başarılı olmadığını söylüyor.


iOS 8'e geçiş de beklenenden daha yavaş oldu. Ama şimdi işler biraz daha değişmiş durumda. En azından iOS 8'e geçiş biraz daha hız kazandı. Apple'ın resmi verilerine göre iPhone, iPod touch ve iPad cihazların %81'inde iOS 8 kullanılıyor. %17'lik bir pay iOS 7'de. Daha önceki iOS sürümleri ise %2'lik orana sahip. Yaklaşık 2 hafta önce iOS 8'in oranı %79'daydı.



Yapılan yorumlar bu artışın etkisinde Apple Watch'un da parmağının olduğu yönünde. Akıllı saat, iPhone 5 ve sonrasıyla, iOS 8.2 sürümüyle uyumlu. Açıkçası grafikteki rakamlar ve geçişteki artış da Apple Watch'un etkili olduğunu gösteriyor. Önümüzdeki günlerde ise iOS 8 adaptasyonunun daha çok artması bekleniyor. Siz bu konuda ne dersiniz?



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Apple Watch, İos 8'e Geçişi Hızlandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement