Apple, Yıl Sonuna Kadar 75 Milyon İphone 6 Satacak! - Son Dakika
Teknoloji

Apple, Yıl Sonuna Kadar 75 Milyon İphone 6 Satacak!

Apple, Yıl Sonuna Kadar 75 Milyon İphone 6 Satacak!

Tüm zamanların en yüksek satış rekorunu Apple yapabilir!

22.08.2014 23:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm zamanların en yüksek satış rekorunu Apple yapabilir! iPhone 6'nın satışıyla ilgili yeni tahmin, haberimizde…

Son 2 aydır hemen hemen her gün yeni bir Apple iPhone 6 sızıntısıyla güne başladığımız günlerin bitmesine sadece sayılı günler kaldı. IFA 2014 etkinliğinin hemen ardından akıllı telefon pazarında son sözü söyleyecek Apple'ın iPhone 6'sı için satış rakamlarına yönelik tahminler ortaya çıktı.

Analist Amit Daryanani, Apple'ın tanıtım gününden itibaren iPhone 6'nın satış rakamlarının 75 milyon adede ulaşacağını öne sürdü. iPhone 6'nın konsept tasarımlarının ardından gerçek olduğu öne sürülen kavisli kasa sızıntıları için Apple'ın suskunluğundan yola çıkan Daryanini, 56 milyon satış rakamı tahminini 75 milyona taşıdı.

Büyük ekranlı akıllı telefon kullanmak isteyen iPhone'cuların Android'li akıllı telefonlara geçiş yapması, Apple'ın iPhone 5S satış rakamlarını büyük ölçüde etkilemişti. Apple'ın Hem iPhone kullanmak hem de büyük ekranda işlem yapmak isteyen kullanıcıları yeniden toplayabiliceğini öne süren analist, yaptığı anketlerde büyük ekranlı iPhone talebinin şaşırtıcı rakamlarda olduğunu paylaştı.

Sızıntılara göre 4.7 inç'lik iPhone 6'nın yanı sıra bir de 5.5 inç büyüklüğündeki ekrana sahip farklı bir iPhone modeli de tanıtılacak. Daryanini'nin istatistiğinde yeniden bir artış yaşanabilir.

The post Apple, Yıl Sonuna Kadar 75 Milyon iPhone 6 Satacak! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Apple, Yıl Sonuna Kadar 75 Milyon İphone 6 Satacak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement