Apple Yıl Sonundan Önce 75 Milyon İphone 6 Satacak! - Son Dakika
Teknoloji

Apple Yıl Sonundan Önce 75 Milyon İphone 6 Satacak!

Apple Yıl Sonundan Önce 75 Milyon İphone 6 Satacak!

iPhone 6'nın satış sayısıyla ilgili yeni bir tahmin var.

19.08.2014 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

Şu zamana kadar iPhone 6'la ilgili çok yazıldı, çok çizildi. iPhone 6'nın en çok satan iPhone olacağı iddiaları söylendi. Bazı uzmanlar ise bu görüşe katılmadı. Ancak bir analist yeni iPhone'un beklenenden çok daha iyi bir satış başarısı göstereceğine inanıyor. Analist Amit Daryanani, Apple'ın yıl sonundan önce 75 milyon adet iPhone 6 satacağını tahmin ediyor. Daryanani'nin önceki tahmini ise 56 milyon üniteydi. Ama şimdi tahminini 19 milyon ünite daha arttırmış durumda.


iPhone 6'nın selefinden daha iyi satış yapacağını söylemek zor değil. Bu noktada büyüyen ekran önemli etkenlerden biri. Çünkü büyük ekranlı iPhone kullanmak isteyen kitlenin sayısı az değil. Büyük ekrandan dolayı Galaxy S5'e geçen iPhone kullanıcıları olmuştu. Yapılan anketlerde de birçok kullanıcının iPhone'da özellikle ekranın büyümesini ve pil değerinin artmasını istediği sonucu ortaya çıkmıştı.


Ama ilk etapta 5.5 inç'lik iPhone'un gecikme veya sınırlı üretimde olması durumu var. Eğer bu iki ihtimalden biri gerçekleşirse satışlara da etki edecektir. Daha önce analistlerin yayınladığı öngörü raporunda iPhone 6'nın ilk haftasında 10 milyon ünite satacağı ileri sürülmüştü.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Apple Yıl Sonundan Önce 75 Milyon İphone 6 Satacak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement