Arda Attı, Barça Gol Oldu Yağdı - Son Dakika
Spor

Arda Attı, Barça Gol Oldu Yağdı

Arda Attı, Barça Gol Oldu Yağdı

La Liga'nın 29. hafta mücadelesinde Barcelona'ya konuk olan Getafe, güçlü rakibine 6-0 yenilerek ağır bir mağlubiyet aldı.

13.03.2016 09:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

La Liga'nın 29. hafta mücadelesinde Barcelona'ya konuk olan Getafe, güçlü rakibine 6-0 yenilerek ağır bir mağlubiyet aldı.

Camp Nou'da oynanan maçta gol perdesini kendi ağlarını sarsan Getafeli Juan Rodriguez açtı. Rodriguez'in golünün ardından maçın 10. dakikasında topun başına geçen Lionel Messi, penaltı vuruşunda topu ağlara yollayamadı ve bu sezon 4. kez penaltı kaçırdı.

Penaltı vuruşundan yararlanamayan Messi, 9 dakika sonra takım arkadaşı Munir El Haddadi'yi golle buluşturdu ve skor 2-0'a yükseldi. Bu golden 13 dakika sonra Lionel Messi'nin defansın arkasına attığı müthiş ara pasta topla buluşan Neymar, Getafe ağlarını sarstı ve skoru 3-0'a getirdi. Maçın 40. dakikasında orta sahada Arda Turan'ın pasında topla buluşan Lionel Messi, ceza sahası dışından yaptığı müthiş vuruşla skoru 4-0 yaptı.

İlk yarı bu 4-0 Barcelona üstünlüğüyle tamamlanırken, Lionel Messi ikinci yarıda da asistlerine devam etti. Arjantinli yıldız, maçın 51. dakikada Neymar'ı bir kez daha golle buluşturdu ve Camp Nou'da skor 5-0 oldu.

5-0'lık skordan sadece 6 dakika sonra Gerard Pique'nin pasında ceza sahasında topla buluşan milli futbolcumuz Arda Turan, yaptığı müthiş rövaşata golüyle Getafe ağlarını sarstı ve maçın skorunu belirleyen isim oldu. Maçın mutlak favori Barcelona, Arda Turan'ın da ilk 11'de başladığı ve bir de rövaşata golü attığı maçta zayıf rakibi Getafe'yi 6-0 mağlup etmeyi başardı.

Bu skorun ardından Barcelona, 3 puanı hanesine yazdırarak puanını 75'e yükseltti ve zirvedeki yerini korudu. Küme düşmeme mücadelesi veren Getafe ise, maç fazlasıyla 27 puanla 16. sırada kaldı.

Zirvedeki yerini korumak isteyen Katalan ekibi önümüzdeki hafta zorlu Villareal deplasmanına konuk olacak. Küme düşme hattından uzaklaşmak isteyen Getafe ise evinde Eibar'ı ağırlayacak.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Arda Attı, Barça Gol Oldu Yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement