Atletico Madrid, Granada'yı 2-0 Yendi - Son Dakika
Spor

Atletico Madrid, Granada'yı 2-0 Yendi

Atletico Madrid, Arda Turan'ın enfes futbolu ve bir asistiyle yıldızlaştığı maçta Granada'yı iki golle geçti ve zirve takibini sürdürdü.

18.01.2015 20:02  Güncelleme: 20:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya La Liga'nın 19. hafta mücadelesinde Diego Simeone yönetimindeki Arda Turanlı Atletico Madrid, Vicente Calderon'da lig sonuncusu Granada'yı konuk etti.

Geçen hafta Camp Nou deplasmanında Barcelona'ya 3-1'lik skorla kaybederek zirve yolunda ağır bir darbe alan Atletico, zayıf rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun sergilerken, Mario Mandzukic ve Raul Garcia'nın golleriyle galibiyete uzandı.

Rakibi üzerinde büyük baskı kurmasına karşın Atletico, dakikalar 10'u gösterirken, kalesinde büyük bir tehlike yaşadı. Savunmanın açığını iyi değerlendiren Nyom'un ortasında El-Arabi'nin kafası az farkla dışarı çıktı.

MANDZUKIC PERDEYİ AÇTI

Her geçen dakika rakibinin üzerine daha çok çöken ev sahibi, 34'te Hırvat golcünün ayağından gelen penaltı golüyle skor üstünlüğünü ele geçirdi. Godin'in ceza alanı içinde Sissoko'nun müdahalesiyle yerde kalmasıyla hakem tereddütsüz beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Mandzukic, temiz bir vuruşla Oier'i avladı ve skoru 1-0 yaptı.

ARDA'DAN ENFES ASİST

Özellikle Arda Turan'ın futboluyla göz doldurduğu maçta kapanış Raul Garcia'dan geldi. 88'de milli futbolcumuz Arda'nın sağ taraftan arka direğe doğru enfes ortasında golcü oyuncuya sadece dokunmak kaldı. Atletico sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak Barça maçının yaralarını sararken, zirve takibini de sürdürdü.

Atletico Madrid, Granada\'yı 2-0 Yendi
Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Atletico Madrid, Granada'yı 2-0 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Savaş Işıksoy: Ardaya laf eden ayıp eder,çocuk aslanlar gibi Türk'ü temsil ediyor!!Tugay gibi,Nihat gibi,Sinyor Can bartu gibi,Gökdeniz gibi,E.Belözoğlu gibi,H.Şükür gibi...el insaf(gsaraylıyım bu arada) 14 2 Yanıtla
  • ebabil: 8-10 yıldır dünyada bizi sadece kadınlar temsil ediyor bir tek arda kaldı erkek olarak onuda beyenmiyenler çıkıyor ya yazıklar olsun. 5 1 Yanıtla

Advertisement