Arda Turan Londra'dan Ev Aldığı Haberlerini Yalanladı - Son Dakika
Spor

Arda Turan Londra'dan Ev Aldığı Haberlerini Yalanladı

Barcelona'da top koşturan Arda Turan, Londra'da ev aldığına dair haberlerin asılsız olduğunu Instagram'dan eski bir fotoğrafını paylaşarak duyurdu.

23.02.2017 12:28  Güncelleme: 18:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli futbolcu Arda Turan, Londra'da ev aldı diye dedikodular çıktı. Bu dedikodular üzerine de İspanya'nın Barcelona ekibinden İngiltere'de bir takıma mı transfer olacak soruları akıllara geldi. Turan, tüm bu soruları Instagram hesabından açıkladı.

ARDA TURAN, HAKKIMDA ÇIKAN HABERLER ASILSIZ

Arda Turan hakkında çıkan iddialara cevap vermek için İnstagram hesabından eski bir fotoğrafını paylaşıp altına yorum yaptı. Yaptığı yorumda hakkımda çıkan haberler asılsız, Londra'dan ev almadım dedi.

TURAN'IN İNSTAGRAMDAN AÇIKLAMASI

Arda Turan Instagram yaptığı açıklama şöyle: Günlerdir yaptığım yatırımlarla ilgili çıkan haberler rahatsızlık verici durumdadır. Fiyatlar ve şekilleri gerçek olmamakla birlikte insanımızın bilinçli bir şekilde gözüne sokulmaktadır. Bu durumdan duyduğum rahatsızlığı belirtmek istedim.

"AİLEM VE DOSTLARIM TERCİH SEBEBİ OLAMAZ"

Turan açıklamalarına şöyle devam etti : Bir başka konu ise ailem ve dostlarım herhangi bir konu ile ilgili tercih, sebep, tartışma konusu, olmamıştır. Hayatım boyunca olmayacaktır...Onlarla ilgili sevgi ve saygıdan başka kulaklarım başka birşey işitmemiştir. Bunun böyle bilinmesini isterim saygılarımla.

İşte Arda Turan'ın o paylaşımı:

Kaynak: Haberler.com

Arda Turan Londra\'dan Ev Aldığı Haberlerini Yalanladı

Son Dakika Spor Arda Turan Londra'dan Ev Aldığı Haberlerini Yalanladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement