Arda ve Messi Yenişemedi - Son Dakika
Spor

Arda ve Messi Yenişemedi

Arda ve Messi Yenişemedi

İki İspanyol takımının, UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final eşleşmesi ilk maçında Barcelona, kendi evinde Atletico Madrid ile 1-1 berabere kaldı.

01.04.2014 23:54  Güncelleme: 00:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İki İspanyol takımının, UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final eşleşmesi ilk maçında Barcelona, kendi evinde Atletico Madrid ile 1-1 berabere kaldı.

Milli futbolcu Arda Turan'ın da formasını giydiği Ateletico Madrid, Camp Nou'dan avantajlı skorla döndü. 56. dakikada Brezilyalı futbolcu Diego'nun golüyle 1-0 öne geçen Madrid, 71. dakikada yine Brezilyalı yıldız Neymar'ın golüne engel olamadı. Kalan dakikalarda mücadelede gol sesi çıkmayınca, karşılaşma 1-1'lik beraberlikle tamamlandı. Milli futbolcu Arda Turan karşılaşmanın 77. dakikasında yerini Cristian Rodriguez'e bıraktı.

Barcelona ile Atletico Madrid arasındaki rövanş mücadelesi ise 9 Nisan Çarşamba günü oynanacak. Rövanş karşılaşması'nın da 1-1 bitmesi durumunda uzatmalara ve penaltı atışlarına gidilecek. Diğer gollü beraberlik durumunda Barcelona turu geçen taraf olacakken, golsüz beraberlik durumunda ise Madrid temsilcisi yarı finale yükselecek. İki takımdan birinin galibiyeti söz konusu olduğunda da, galip gelen taraf yarı final vizesi alacak.

BAYERN MUNIH DE AVANTAJLA DÖNDÜ

Gecenin bir diğer çeyrek final mücadelesinde ise İngiliz temsilcisi Manchester United, geçen senenin şampiyonu Bayern Münih ile karşılaştı. Manchester United'ın 58. dakikada Vidic'in golüyle 1-0 öne geçtiği karşılaşmada, Schweinsteiger 68. dakikada attığı golle skora dengeyi getirdi. Kalan dakikalarda gol sesi çıkmayınca, Alman temsilcisi avantajlı skorla sahadan ayrıldı.

Manchester United - Bayern Münih eşleşmesinin rövanşı da 9 Nisan Çarşamba günü oynanacak ve turu geçen tarafın belli olması için de aynı skorla biten gecenin diğer maçındaki olasılıklar geçerli olacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Arda ve Messi Yenişemedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement