Galatasaray, Arda Turan İçin Kiralama Teklifi Yapacak - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Arda Turan İçin Kiralama Teklifi Yapacak

Fotomaç gazetesi, Galatasaray'ın Barcelona'da satış listesine konulan Arda Turan için kiralama teklifi yapacağını yazdı.

08.07.2016 03:43  Güncelleme: 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da, Arda Turan defteri yeniden açıldı. 2011 yılında Atletico Madrid'in yolunu tutan başarılı futbolcu, gösterdiği başarılı performansın ardından dünya devi Barcelona'ya transfer olurken, Katalan ekibinde henüz beklenen futbolu sergileyemeyen ve eleştirilerin odağında yer alan Arda'nın satış listesine konulduğu yönünde haberler geliyor. Bu gelişmenin ardından Borussia Dortmund iddiaları ortaya atılırken Galatasaray da bu haberlere kayıtsız kalmadı.

GALATASARAY KİRALAMAK İSTİYOR

Fotomaç Gazetesinin haberine göre; Sarı-kırmızılı ekibin, eski kaptanını transfer listesine dahil ettiği belirtilirken bonservisiyle almasının imkansız göründüğü bu ortamda Arda'yı en azından kiralık olarak kadrosuna katmayı düşündüğü bildirildi.

CAZİP TEKLİF

Galatasaray yönetiminin ise Arda'nın menajeri Ahmet Bulut ile önümüzdeki günlerde bir görüşme yapmayı planladığı ve milli futbolcuyu takıma dahil edebilmek için geri çeviremeyeceği bir teklifte bulunacağı öğrenildi. Barcelona'nın nasıl ikna edileceği konusu ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

MORALİ BOZULDU

Barcelona'da en azından 1 yıl daha devam etmek isteyen Arda'nın satış listesine konulduğu şeklindeki haberlerden sonra oldukça moralsiz olduğu ve menajeriyle sık sık durum değerlendirmesi yaptığı belirtildi.

GOMES'İ ALACAK

İspanyol devi Barcelona'nın, transfer listesinin en tepesinde yer alan Valencia'nın genç orta sahası Andre Gomes'in transferine kaynak yaratmak için Arda Turan'ı satılığa çıkardığı ifade ediliyor.

Galatasaray, Arda Turan İçin Kiralama Teklifi Yapacak
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Galatasaray, Arda Turan İçin Kiralama Teklifi Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Kutahyali: Bir balondu patladı şımarik bundan sonra oynamaz naz yapar. Aman aman gs den uzak dursun 37 0 Yanıtla
  • hahahaha: sinem kobal ile ilgili bir haberde magazine röportaj vermiştin bi kanala.. AGLAMSTN BİZ SKSSS YAPMIYORUZZ svgilm ben deliknlı adamım aglıyordn o GÜN DEMİŞTİM BU ARDA bitti artık bi cacık olmaz diye simdi herks bana ne zaman deprem olucak diyor soruyor.. sölim sizede 3 yıl içinde 3 bölge cok riskli ADANA--istanbul--TUNCELİ.. 7,0 ok.. inş olur 0 35 Yanıtla
  • Bb: Oluk oluk para akitiyorlar topa oynamadan vah Türkiyem ne hallerdesin 8 0 Yanıtla
  • *: Morali de bozukmus, hahaha, 5 2 Yanıtla
  • Bc: Bunlardaki para kimsede yok iki tür at topun önünde gelsin yağsın yağmur gibi paralar bu arada bazı teknik direktörlerede oluk oluk paralar bu nerden geliyor anlamadım bu dünyada cenneti yaşayanlara ölünce cennet yok haberleri yok 5 0 Yanıtla
  • Bn: Bedavadan yaşıyorlar haram paralarla 3 1 Yanıtla
  • Yakamoz: Yılın fiyaskosu denmesi lazım.Barçada oynayamadı ortada kaldı.Gs alacakmış peh.Milli takımdaki oyununu görtük.bundan sonra realden gs ye gelen topçu gibi olur.Sonra acun bakmışsın survaviar a çağırmış. 2 1 Yanıtla
  • Asdasdas: Kendine çeki düzen versin. Futboldan başka herşeyle ilgileniyor.. 3 0 Yanıtla
  • Egeli: Hiç işiniz yokmu sürekli bu işsize haber yapıyorsunuz ne kadar iyi futbolcu olduğunu milli takımda gördük fos 3 0 Yanıtla
  • Bjk li: Bayram pasa ya don arda fatih terimi de buragl da selcugu da al getir bayram pasaya 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement